Live streaming tennis ATP Dubai: Novak Djokovic – Denis Istomin

Novak Djokovic (ATP-2) opent de Dubai Duty Free Tennis Championships 2014 met een wedstrijd tegen Denis Istomin, de nummer 54 van de wereld. De 26-jarige Serviër en één jaar oudere Oezbeek verschijnen op dinsdag 25 februari om 16.00 uur Nederlandse tijd op het Centre Court om hun partij af te werken.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Djokovic en Istomin namen het vier keer eerder tegen elkaar op. Telkens was het ‘Djoko’ die er met de overwinning vandoor ging. De laatste onderlinge ontmoeting vond dit jaar plaats in de derde ronde van de Australian Open 2014. Djokovic slaagde erin om deze confrontatie met 6-3 6-3 en 7-5 naar zich toe te trekken.

Djokovic favoriet voor zege tegen Istomin

De 26-jarige Djokovic is de grote favoriet in zijn eerste ronde partij tegen Istomin. Een overwinning van de Serviër staat bij bookmaker Unibet genoteerd voor 1.02. Een sensationele overwinning van de huidige nummer 54 van de wereld levert 15.00x het ingezette bedrag op.

Sijsling verliest in drie sets van Jaziri

Igor Sijsling heeft de eerste ronde van de Dubai Duty Free Tennis Championships niet overleefd. De nummer twee van Nederland verloor in drie sets van wildcardspeler Malek Jaziri. Maar liefst vijf wedstrijdpunten waren niet voldoende om de overwinning over de streep te trekken.

‘Sijs’ ging goed van start en gaf zijn tegenstander geen schijn van kans. Na ruim twintig minuten stond een 6-0 voorsprong op het scorebord. Jaziri gaf echter niet op en won het tweede bedrijf dankzij een break in de openingsgame. Een derde set moest hierdoor voor de beslissing zorgen.

De Amsterdammer sloeg in deze set als eerste toe en liep uit naar een 4-1 voorsprong. Bij een 5-3 stand serveerde hij voor de wedstrijd, maar het was Jaziri die zijn laatste kans greep en de stand gelijk trok. Op 6-5 kreeg Sijsling opnieuw de kans om de wedstrijd uit te maken, hij kreeg maar liefst vijf matchpoints in de servicegame van Jaziri. Deze waren niet aan hem besteed, waarna de Nederlander de daaropvolgende tiebreak met 7-4 aan wildcardspeler Jaziri moest laten.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws