Live streaming tennis: Novak Djokovic favoriet tegen Leonardo Mayer

Titelfavoriet Novak Djokovic (ATP-2) speelt op woensdag 15 januari zijn tweede ronde partij op in ‘Down Under’. De 26-jarige Serviër treft in de tweede ronde Leonardo Mayer (ATP-98) uit Argentinië. Beide heren worden om 04.00 uur Nederlandse tijd op de baan verwacht in Melbourne Park.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

‘Nole’, die in de eerste ronde wist te winnen van Lukas Lacko, is bezig aan een opmerkelijke race. Sinds zijn nederlaag in de US Open finale tegen Rafael Nadal, verloor de Serviër geen wedstrijd meer. Inmiddels staat de teller alweer op 28 overwinningen op rij. Dit leverde één ATP 500-titel, twee ATP Masters-titels en een eindzege op de ATP World Tour Finals op.

Tegenstander Mayer is met een plaats in de tweede ronde bezig aan zijn beste Australian Open ooit. De 26-jarige Argentijn neemt vanaf 2010 onafgebroken deel aan dit ‘Slam’ toernooi, maar wist nog nooit de eerste ronde te overleven. Gisteren slaagde hij er in om met 6-1 6-3 en 6-1 af te rekenen met de hoger geplaatste Albert Montanes.

Ondanks de extreme hitte denk ik niet dat deze wedstrijd verrassingen op gaat leveren. Djokovic gaat doen wat van hem verwacht wordt en zal in drie sets afrekenen met de huidige nummer 98 van de wereld.

Serena Williams – Vesna Dolonc

Topseed Serena Williams (WTA-1) maakt komende nacht voor de tweede keer haar opwachting op de Australian Open 2014. De 32-jarige Amerikaanse gaat het opnemen tegen Vesna Dolonc, de nummer 104 van de WTA-ranglijst. Deze partij staat om 02.30 uur Nederlandse tijd gepland.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Williams kreeg in de openingsronde te maken met het pas 17-jarige talent Ashleigh Barty. Hoewel de Amerikaanse slechts drie games af hoefde te staan, was ze wel onder de indruk van het spel van haar opponent. ”Op sommige momenten had ik geluk”, aldus Williams. ”Ik ben erg blij dat ik hem gewonnen. Ze is een erg goede speelster en ik de toekomst mogelijk een gevaarlijke tegenstandster.”

Ik verwacht voor Williams ook in de tweede ronde een gemakkelijke overwinning. De Servische Dolonc, die getraind wordt door Nederlander Bart Brons, gaat geen aanspraak maken op de zege.

Live streaming en wedden via Unibet

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Australian Open 2014