Live streaming tennis Parijs: Djokovic, Nadal en Federer in actie

ATP Masters Parijs. Tennis liefhebbend Parijs mag zich donderdag 31 oktober op gaan maken voor een mooie tennisdag. Rafael Nadal (ATP-1), Novak Djokovic (ATP-2) en Roger Federer (ATP-6) spelen namelijk hun derde ronde partij op de BNP Paribas Masters.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Novak Djokovic – John Isner

De eerste topper die vandaag in actie komt is Novak Djokovic (ATP-2). Voor een plaats in de kwartfinales moet hij zien af te rekenen met het Amerikaanse servicekanon John Isner, de nummer 16 van de wereld. Beide heren worden om 13.30 uur op de baan verwacht.

Djokovic en Isner hebben voorheen vijf keer eerder tegen elkaar gespeeld, waarvan ”Djoko” er drie wist te winnen. De laatste ontmoeting, dit jaar in de kwartfinale van het hardcourttoernooi in Cincinnati, werd een prooi voor de 28-jarige Amerikaan.

Mijn verwachting is dat Djokovic vandaag revanche gaat nemen voor zijn nederlaag eerder dit jaar. De Serviër zal met een drie sets overwinning van de baan stappen.

Roger Federer – Philipp Kohlschreiber

Roger Federer treft Philipp Kohlschreiber in de derde ronde van de BNP Paribas Masters. De partij tussen de Zwitser en Duitser gaat omstreeks 15.00 uur van start op het Centre Court.

Federer plaatste zich gisteren definitief voor de ATP World Tour Finals, het eindejaarstoernooi dat volgende week in Londen van start gaat. De Zwitser was verheugd met zijn kwalificatie en vertelde het volgende over de World Tour Finals. ”Je wilt altijd in de gelegenheid zijn om je te meten met de beste tennissers te wereld. Het is voor mij altijd een eer om op dit toernooi uit te komen en ik kijk er naar uit om ook dit jaar mijn opwachting te mogen maken.”

Eerst wacht voor ”The FedExpress” nog de ontmoeting met Kohlschreiber, waarvan hij nog nooit verloor. Dit gaat ook vandaag niet gebeuren, want ik verwacht een overwinning in straight sets van de 32-jarige Federer.

Rafael Nadal – Jerzy Janowicz

De mooiste wedstrijd van de dag gaat ongetwijfeld tussen Rafael Nadal en de Pool Jerzy Janowicz (ATP-14). Deze twee toptennissers spelen de laatste wedstrijd van de dag, die om 20.30 uur gepland staat in de Franse hoofdstad.

Nadal begon het toernooi met een moeizame overwinning op zijn landgenoot Marcel Granollers. De 22-jarige Janowicz, die vorig jaar verrassend de finale haalde op dit Masters-toernooi, was in zijn eerste wedstrijd met 7-6 6-3 te sterk voor Santiago Giraldo.

Ik denk dat Janowicz vanavond voor een grote verrassing gaat zorgen, door ”Rafa” te verslaan in de derde ronde. De Pool is een gevaarlijke speler en toonde vorig jaar aan goed uit de voeten te kunnen op dit toernooi.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws