Live streaming Tournament of Champions: Simona Halep – Ana Ivanovic

De eerste halve finale op het Garanti Koza WTA Tournament of Champions gaat tussen Simona Halep (WTA-14) en Ana Ivanovic (WTA-16). De Roemeense en Servische beginnen om 16.20 uur aan hun partij.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Halep’s reeks in Sofia wordt al vergeleken met de serie die Serena Williams afgelopen week neerzette in Istanbul. De 22-jarige Roemeense won niet alleen haar drie wedstrijden, maar ze behaalde ook een setsaldo van 6-0. Pavlyuchenkova, Cornet en Svitoline werden zonder enige moeite aan de kant gezet door de nummer 14 van de wereld.

Ivanovic bereikte gisteren, ondanks een verloren wedstrijd, de halve finale op setsaldo. Tijdens het on-court interview liet de tweevoudig winnares het volgende weten: ”Ik speelde goed in mijn eerste twee wedstrijden, maar vandaag lukte niets. Het was een zware wedstrijd, maar ze verdiende de overwinning. Gelukkig kan ik uitkijken naar mijn halve finale van zaterdag.”

Net als bookmaker Unibet zet ik in op een overwinning van Halep. De Roemeense is, met haar toernooioverwinning in Moskou meegerekend, al zeven wedstrijden ongeslagen en zelfs zonder setverlies.

Samantha Stosur – Anastasia Pavlyuchenkova

Voormalig Grand Slam-winnares Samantha Stosur (WTA-19) neemt het in de tweede halve finale op tegen de 22-jarige Anastasia Pavlyuchenkova (WTA-26). Naar verwachting gaat deze wedstrijd om 18.30 uur beginnen op het Tournament of Champions.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Pavlyuchenkova was erg verheugd met het bereiken van de halve finale. ”Dit was ook het doel voor ik aan dit toernooi begon, de groepsfase overleven. Na het verliezen van mijn eerste wedstrijd, wist ik niet of ik mijn doel nog kon behalen. Maar nu het zover ik ben ik enorm blij. Ik ga genieten van de halve finale en wie weet haal ik zelfs de finale in Sofia.”

Om de finale te bereiken, moet de Russin wel af zien te rekenen met voormalig top 10-speelster Stosur. Van de voorgaande drie ontmoetingen, wist Pavlyuchenkova er één te winnen. Dit was in op het grote WTA-toernooi in Madrid 2011.

Ik denk dat het Pavlyuchenkova niet gaat lukken om de finale te halen. De 22-jarige nummer 26 van de wereld gaat nipt te kort komen tegen de zeer ervaren Australische.

Garanti Koza Tournament of Champions

Het Tournament of Champions is opgezet voor de hoogst geklasseerde speelsters die het afgelopen seizoen een WTA-titel in de wacht sleepten, maar die niet hoog stonden voor deelname aan de WTA Championships. Er wordt, net als op de WTA Championships, eerst gespeeld in een poule, gevolgd door kruisfinales.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws