Live tennis: John Isner treft Rafael Nadal in finale Cincinnati 2013

Isner APImagesServicekanon John Isner (ATP-22) maakt zondag 18 augustus zijn opwachting in de finale van het Masters-toernooi in Cincinnati. De boomlange Amerikaan gaat het in deze finale opnemen tegen Rafael Nadal, de huidige nummer 3 van de wereld. Beide heren verschijnen om 18.30 uur Nederlandse tijd op de baan. De wedstrijd is live te volgen via Unibet TV.

Isner is de grote verrassing van dit laatste grote voorbereidingstoernooi op de US Open 2013. De 28-jarige tennisser was al te sterk voor de hoger geplaatste Gasquet, Raonic, Djokovic en Del Potro. Tegen deze vier tennissers verloor hij alleen tegen de twee laatstgenoemde een set.

Of de kanonskogels die Isner van zijn racket afvuurt ook voldoende zijn voor de winst tegen Nadal moeten we afwachten. De 27-jarige Spanjaard verkeert in grote vorm en was al te sterk voor Federer en Berdych. Bovendien won ”Rafa” afgelopen week ook al het hardcourttoernooi in Montreal.

Als we bookmaker Unibet moeten geloven, dan gaat Nadal er met de titel vandoor. Dit zou zijn eerste titel in Cincinnati betekenen, aangezien de linkshandige tennisser op dit toernooi nog nooit verder kwam dan de halve finale.

Serena Williams – Viktoria Azarenka

Later op de avond staat de damesprogramma op het programma. Topseed Serena Williams (WTA-1) gaat het hierin opnemen tegen Viktoria Azarenka (WTA-2). Tennisliefhebbers kunnen de wedstrijd vanaf 22.00 uur Nederlandse tijd live volgen via een stream van Unibet.

Williams en Azarenka hebben in het verleden veertien keer eerder tegen elkaar gespeeld. Slechts twee ontmoetingen werden gewonnen door de 24-jarige speelster uit Wit-Rusland, waarvan de laatste in februari 2013 tijdens het hardcourttoernooi in Doha.

Verdien geld dankzij Isner

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Isner en Nadal, kunt u ook geld verdienen dankzij de Amerikaan. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws