Kirsten Flipkens – Vesna Dolonc live op Wimbledon 2013

FlipkensDe Belgische Kirsten Flipkens, de nummer twintig van de wereld, treft Vesna Dolonc (WTA-97) in de derde ronde van Wimbledon 2013. Beide dames beginnen om 13.30 uur Nederlandse tijd aan hun wedstrijd. De wedstrijd is live te volgen via Unibet.

”Flipper” verkeert dit tennisjaar in grootste vorm op de snelle banen. Ze behaalde de halve finale in Auckland en afgelopen week de finale van Topshelf Open. Daarnaast stond ze aan het begin van dit jaar ook in de vierde ronde van de Australian Open 2013. Door deze prestaties is ze inmiddels opgeklommen naar de twintigste plek op de WTA-ranglijst.

De Servische Dolonc, die wordt gecoached door de Nederlander Bart Brons, staat een stuk lager op de wereldranglijst. Ze speelt vandaag voor het eerst in de derde ronde van een Grand Slam toernooi.

Flipkens en Dolonc hebben in verleden twee keer eerder tegen elkaar gespeeld. In beide gevallen was het de 23-jarige Servische die als winnares van de baan stapte.

Bookmaker Unibet verwacht niet dat Dolonc vandaag ook haar derde overwinning boekt op Flipkens. De 27-jarige Belgische is de favoriet voor een plek in de vierde ronde.

Petra Kvitova – Ekaterina Makarova

Voormalig Wimbledon winnares Petra Kvitova (WTA-8) speelt vrijdag 28 juni in de derde ronde van Wimbledon tegen Ekaterina Makarova (WTA-27). Deze partij staat om 15.30 uur Nederlandse tijd op de planning en wordt live gestreamd door Unibet TV.

Drie keer eerder stonden Kvitova en Makarova tegenover elkaar, waarvan twee ontmoetingen gespeeld werden op gras. Beide dames wisten er hier één van te winnen. De laatste onderlinge wedstrijd vond plaats op het hardcourttoernooi van Doha 2013. Het was Kvitova die won, omdat de Russische Makarova bij een 4-6 achterstand de handdoek in de ring gooide.

Voor deze vierde ontmoeting is Kvitova de grootste kanshebber op de overwinning. Bij een overwinning plaatst ze zich voor het vierde jaar op rij, voor de tweede week op Wimbledon.

Verdien geld dankzij Flipkens

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Flipkens en Dolonc, kunt u ook geld verdienen dankzij de Belgische. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Wimbledon pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013