Live tennis: Michaella Krajicek tegen Na Li op Wimbledon 2013

wimbledon tennisDe 24-jarige Michaella Krajicek (WTA-575) speelt vandaag haar eerste ronde op Wimbledon 2013. Haar tegenstander in deze eerste ronde is de zeven jaar oudere Na Li (WTA-6) uit China. Beide dames beginnen om 12.30 uur Nederlandse tijd aan hun wedstrijd. De wedstrijd is live te volgen via Unibet TV.

Voor Krajicek wordt het haar eerste Wimbledon optreden sinds 2008. Dat jaar verloor de Nederlandse al in de openingsronde. Haar beste optreden dateert uit 2007, waarin ze de kwartfinales bereikte.

Tegenstander Li staat niet bekend als grasspecialist. De Chinese topspeelster kwam de afgelopen twee edities niet verder dan de tweede ronde. Haar beste prestatie is een kwartfinale. De laatste acht bereikte ze in 2006 en in 2008.

Desondanks verwacht Unibet niet Krajicek haar rentree opfleurt met een overwinning. De Chinese Li is de grote favoriet voor de overwinning.

Arantxa Rus – Olga Poutchkova

Arantxa Rus (WTA-156) treft dinsdag 25 juni Olga Poutchkova (WTA-86) in de eerste ronde van Wimbledon. De nummer twee van Nederland en de 25-jarige Russin verschijnen om 12.30 uur Nederlandse tijd op de baan.

Zowel Rus als Poutchkova kende een matige voorbereiding op het grootste grastoernooi ter wereld. Beide dames werden al in de eerste ronde van het hoofdtoernooi waarin ze deelnamen uitgeschakeld. Hierbij moet wel vermeld worden dat de nummer 86 van de wereld het kwalificatietoernooi goed doorstond.

Bookmaker Unibet gaat niet uit van een overwinning van de linkshandige tennisster, terwijl ze het afgelopen jaar nog de derde ronde bereikte op Wimbledon. Hierdoor staat er toch enige druk op Rus.

Verdien geld dankzij Krajicek

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Krajicek en Li, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlandse. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Wimbledon pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013