Live tennis in New York: Andy Murray – Leonardo Mayer op US Open 2013

Murray APimagesTitelverdediger Andy Murray (ATP-3) speelt op vrijdag 30 augustus tegen de Argentijn Leonardo Mayer, de nummer 81 van de wereld. Op het spel staat een plek in de derde ronde van het laatste ”Major” toernooi van 2013. Beide heren verschijnen om 20.00 uur Nederlandse tijd op de baan om hun partij af te werken. Live beelden van deze wedstrijd zijn verkrijgbaar via Unibet TV.

Ondanks het feit dat de laatste twee grote toernooien voorafgaand aan de US Open 2013 voor Murray teleurstellend verliepen, kan de Brit wel goede hardcourtcijfers over 2013 overhandigen. ”Lazy English” won namelijk 23 van zijn 27 wedstrijden op deze snelle ondergrond. Hij won de ATP-toernooien van Brisbane en Miami en stond in de finale van de Australian Open.

Zijn opponent van vandaag, de Argentijn Mayer, kwam tot de US Open uit op vier ATP-toernooien op hardcourt. Alleen op het Masters-toernooi van Indian Wells wist hij de eerste ronde te overleven. In Melbourne, Miami en Winston Salem strandde hij al in de eerste ronde.

Wij gaan uit van een makkelijke overwinning voor titelverdediger Murray. De 26-jarige Mayer beschikt niet over de kwaliteiten om het de Brit moeilijk te maken.

Lleyton Hewitt – Juan Martin Del Potro

De 32-jarige Lleyton Hewitt (ATP-66) en acht jaar jongere Juan Martin Del Potro (ATP-6) zijn aan elkaar gekoppeld in de tweede ronde van de US Open 2013. Deze geweldige confrontatie gaat om 01.00 uur Nederlandse tijd van start en is live te volgen via Unibet.

Hewitt en ”DelPo” hebben in het verleden vijf keer eerder tegen elkaar gespeeld, de ”head-to-head” stand is 3-2 in het voordeel van de ervaren Australiër. Opvallend is dat Hewitt dit jaar al twee keer wist te winnen van de boomlange Del Potro. In de finale van het demonstratietoernooi in Kooyong won Hewitt met 6-1 en 6-4, in de kwartfinale van Queen’s trok Hewitt met 6-2 2-2 en 6-2 aan het langste eind.

Bookmaker Unibet verwacht niet dat Hewitt vannacht zijn ”hattrick” compleet maakt, zij geven hun voorkeur aan Del Potro. Wij verwachten Hewitt als winnaar in een wedstrijd waarin de verschillen minimaal zijn.

Verdien geld dankzij Murray

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Murray en Mayer, kunt u ook geld verdienen dankzij de Brit. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op US Open 2013