Live tennis: Novak Djokovic tegen Jeremy Chardy op Wimbledon 2013

Djokovic (3)De huidige nummer één van de wereld, Novak Djokovic, treft vandaag Jeremy Chardy (ATP-25) uit Frankrijk. Op het spel staat een plek in de vierde ronde van het mooiste Grand Slam toernooi ter wereld. De twee heren verschijnen om 16.45 uur Nederlandse tijd op het Centre Court. Live beelden zijn te verkrijgen via een stream van Unibet.

”The Djoker” zal met veel vertrouwen beginnen aan zijn partij tegen de 25-jarige Fransman. In zes ontmoetingen verloor de Serviër nog nooit een set tegen de huidige nummer 25 van de wereld.

De laatste onderlinge wedstrijd tussen Djokovic en Chardy vond overigens plaats op het heilige gras van Wimbledon. Tijdens de editie van 2011, was Djokovic met 6-4 6-1 en 6-1 te sterk voor Chardy.

Ook voor deze nieuwe ontmoeting met Chardy is de Serviër als favoriet neergezet. Bookmaker Unibet verwacht dat ”Nole” zich probleemloos bij de laatste zestien slaat.

Tomas Berdych – Kevin Anderson

Top 10-speler Tomas Berdych (ATP-6) gaat zich vandaag proberen te plaatsen voor de laatste zestien op Wimbledon 2013. De Tsjech zal dan wel af moeten rekenen met Kevin Anderson, de nummer 23 van de ATP-ranglijst. Deze partij staat om 14,20 uur Nederlandse tijd gepland en is live te volgen via Unibet TV.

Beide heren wisten zich zonder enige moeite te plaatsen voor deze derde ronde. Berdych was in de eerste twee rondes te sterk voor Klizan en de Brands. De Zuid-Afrikaan Anderson won op zijn beurt van Rochus en Przysiezny.

Mocht favoriet Berdych ook weten te winnen van Anderson, dan houdt hij nog steeds uitzicht op het prolongeren van zijn beste prestatie ooit op Wimbledon. In het jaar 2010 schopte de 28-jarige tennisser het tot de finale, die hij verloor van Rafael Nadal.

Verdien geld dankzij Djokovic

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Djokovic en Chardy, kunt u ook geld verdienen dankzij de Serviër. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Wimbledon pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013