Live tennis: Novak Djokovic – Tommy Haas op Wimbledon 2013

Novak Djokovic (3)Topfavoriet Novak Djokovic (ATP-1) speelt maandag 1 juli zijn vierde ronde wedstrijd op Wimbledon 2013. De Serviër zal hierin gaan aantreden tegen de Duitse routinier Tommy Haas (ATP-13). Djokovic en Haas beginnen om 16.45 uur Nederlandse tijd aan hun wedstrijd. Live beelden worden verzorgd door Unibet TV.

”Djoko” speelde in het verleden al tien keer eerder tegen de 35-jarige Haas. Hiervan wist hij zeven ontmoetingen in winst om te zetten. De laatste ontmoeting vond plaats op Roland Garros 2013. In de kwartfinale was Djokovic in straight sets te sterk voor zijn Duitse tegenstander.

Echter lukte het Haas dit jaar al om op sensationele wijze af te rekenen met de huidige nummer één van de wereld. In de vierde ronde van het Masters-toernooi in Miami won Haas met 6-2 en 6-4 van Djokovic.

Voor deze elfde onderlinge ontmoeting is ”Nole” neergezet als favoriet. Van Haas wordt niet verwacht dat hij twee keer in korte tijd weet te winnen van Djokovic.

Juan-Martin Del Potro – Andreas Seppi

Top 10-speler Juan-Martin Del Potro (ATP-8) treft de Italiaan Andreas Seppi (ATP-28) in de vierde ronde van Wimbledon. Beide heren verschijnen om 15.15 uur Nederlandse tijd op het heilige gras in Londen.

In de schaduw van de overgebleven toppers is ”DelPo” bezig aan een sterke opmars. De lange Argentijn won zijn eerdere drie wedstrijden gemakkelijk en verloor nog geen enkele set.

De 29-jarige Seppi is daarentegen ook bezig met een goede reeks. Met het bereiken van de vierde ronde heeft de Italiaan zijn beste prestatie op Wimbledon al verbroken. In 2008 en 2009 stond hij al eens in de derde ronde van het mooiste Grand Slam toernooi ter wereld.

Bookmaker Unibet verwacht echter dat het bij een vierde ronde blijft voor de rechtshandige Italiaan. Het servicekanon uit Argentinië is aangewezen als favoriet.

Verdien geld dankzij Djokovic

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Djokovic en Haas, kunt u ook geld verdienen dankzij de Serviër. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Wimbledon pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013