Live tennis op Wimbledon 2013: Igor Sijsling tegen Milos Raonic

Igor SijslingDe laatste Nederlander in het enkelspel, Igor Sijsling (ATP-64), treft vandaag Milos Raonic (ATP-15) in de tweede ronde van Wimbledon 2013. Deze partij staat omstreeks 15.30 uur Nederlandse tijd gepland op Court 18, de baan waar eerder dit toernooi Haase onderuit ging. De wedstrijd Sijsling – Raonic is overigens live te volgen via een stream van Unibet.

De 22-jarige Raonic staat doorgaans niet bekend als een grasspecialist. Op het heilige gras van Wimbledon won de Canadees pas zijn eerste graswedstrijd van dit jaar. In Halle en Eastbourne ging hij al in de openingsronde onderuit. In Sijsling krijgt Raonic dus een geduchte tegenstander, aangezien de Nederlander wel graag actief is op deze ondergrond.

Sijsling en Raonic hebben in het verleden één keer eerder tegen elkaar gespeeld. In de kwalificaties van het Challenger-toernooi in Tiburon 2009, was het de Nederlander die met 6-1 en 6-2 te sterk was voor het servicekanon uit Canada.

Mocht Sijsling ook de tweede ontmoeting weten te winnen, dan ligt dit wel in de lijn van de verrassingen die dit toernooi al hebben plaatsgevonden op Wimbledon. Bookmaker Unibet gelooft echter niet in een stunt van Sijsling.

Feliciano Lopez – Paul-Henri Mathieu

Een ander tweede ronde duel gaat tussen Feliciano Lopez (ATP-32) en de Fransman Paul Henri-Mathieu (ATP-82). Beide heren worden om 15.30 uur Nederlandse tijd op de baan verwacht.

Lopez en Mathieu zijn geen onbekende voor elkaar. Maar liefst tien keer eerder stond deze wedstrijd op het programma. Opvallend is dat de tussenstand 5-5 is. De laatste ontmoeting vond plaats op het indoortoernooi in Stockholm. Deze partij werd met 7-6 6-7 en 6-2 gewonnen door Lopez.

Gezien zijn huidige vorm op gras is de linkshandige Spanjaard aangewezen als favoriet voor deze wedstrijd. Lopez won vorige week het grastoernooi in Eastbourne en is inmiddels zes wedstrijden ongeslagen.

Wedden op Wimbledon 2013

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013