Live tennis: Serena Williams tegen Galina Voskoboeva op US Open 2013

Williams APImagesThuisspeelster Serena Williams (WTA-1) begint vanavond aan haar tweede ronde partij op de US Open 2013. Voor een plek in de derde ronde moet de Amerikaanse zien af te rekenen met Galina Voskoboeva, de nummer 77 van de WTA-ranglijst. Beide dames verschijnen om 20.30 uur Nederlandse tijd op de baan om hun partij af te werken. Live beelden worden verzorgd via Unibet TV.

Titelverdedigster Williams had weinig moeite om de tweede ronde te bereiken. In de openingsronde liet ze de Italiaanse Francesca Schiavone volledig kansloos: 6-0 6-1.

Voskoboeva was in haar eerste ronde verrassend te sterk voor top 50-speelster Monica Niculescu. De Roemeense werd met 6-4 en 6-3 aan de kant gezet door de 28-jarige Kazachstaanse.

Gezien haar vorm van dit jaar is Williams onze topfavoriet, de Amerikaanse won maar liefst 29 van haar 33 wedstrijden op hardcourt en schreef drie WTA-toernooien op haar naam.

Jelena Jankovic – Alisa Kleybanova

De Servische Jelena Jankovic (WTA-12) treft in haar tweede ronde wildcard-speelster Alisa Kleybanova (WTA-363). Jankovic en haar Russische tegenstander verschijnen om 21.30 uur Nederlandse tijd op de baan.

Voor Kleybanova was haar eerste ronde tegen Sofia Arvidsson erg speciaal. Bij de pas 24-jarige tennisster was in 2011 de ziekte kanker geconstateerd. Vanaf mei van dit jaar kon ze de draad pas weer oppakken en ze maakt voor het eerst sinds 2010 weer haar opwachting op Flushing Meadows.

Na haar gewonnen eerste ronde was ze dan ook erg opgelucht. ”Het enige wat ik wilde was terugkeren op de tennisbaan. Ik wilde zo graag tennissen dat ik mezelf alweer op de baan zag staan”, aldus Kleybanova tegenover Reuters.

De voormalig nummer twintig van de wereld speelde al vijf keer eerder tegen Jankovic, van deze vijf ontmoetingen wist ze er drie te winnen. We moeten echter afwachten of ze sterk genoeg is om vanavond haar vierde overwinning te boeken op de Servische. Wij gunnen de Kleybanova de overwinning in ieder geval van harte!

Wedden op US Open 2013

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op US Open 2013