Live tennis: Serena Williams treft Caroline Garcia op Wimbledon 2013

Serena Williams (2)Serena Williams begint donderdag 27 juni aan haar tweede ronde op het mooiste tennistoernooi ter wereld, Wimbledon. De Amerikaanse treft omstreeks 14.00 uur Nederlandse tijd de 19-jarige Caroline Garcia. De wedstrijd is live te volgen via Unibet TV.

De Amerikaanse hardhitter zal enigszins wat nerveus beginnen aan haar partij tegen de nummer 100 van de wereld. Eerder deze week verloren Nadal, Federer en concurrent Sharapova al van soortgelijke spelers. Williams is dus gewaarschuwd.

Beide dames hebben in het verleden één keer eerder tegen elkaar gespeeld. Deze ontmoeting vond eerder dit jaar plaats op Roland Garros 2013. Williams was vorige maand met grote cijfers te sterk voor de Spaanse Garcia, haar werd slechts drie games gegund.

Ook voor deze tweede ontmoeting is Williams uiteraard de grote favoriet. Van Garcia wordt niet verwacht dat ze het de Amerikaanse moeilijk kan maken.

Na Li – Simona Halep

Een interessante wedstrijd op dag vier van Wimbledon gaat tussen Na Li (WTA-6) en Simona Halep (WTA-32). Deze wedstrijd staat omstreeks 12.30 uur Nederlandse tijd op de planning.

Na Li maakte in haar eerste wedstijd op Wimbledon veel indruk door met grote cijfers te winnen van Michaella Krajicek. De Nederlandse werd met tweemaal 6-1 van de baan af geslagen.

De Chinese kan er vanuit gaan dat ze tegen Halep meer tegenstand krijgt, aangezien de Roemeense in uitstekende vorm verkeert. Halep won twee weken geleden het graveltoernooi in Stuttgart en was afgelopen week de sterkste in Rosmalen. Ze versloeg in de finale de Belgische Flipkens in straight sets.

Desondanks heeft Unibet Li toch als favoriet neergezet. Mocht de huidige nummer zes van de wereld ook daadwerkelijk winnen, dan wacht vermoedelijk een ontmoeting met Zakopalova.

Verdien geld dankzij Williams

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Williams en Garcia, kunt u ook geld verdienen dankzij de Amerikaanse. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Wimbledon pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013