Live tennis op US Open 2013: Novak Djokovic en Victoria Azarenka

Djokovic APImagesOp het avondprogramma van de tweede dag maken Novak Djokovic (ATP-1) en Victoria Azarenka (WTA-2) voor het eerst hun opwachting op de US Open 2013. Beide komen in de nacht van dinsdag 27 augustus op woensdag 28 augustus in actie. Live beelden worden verzorgd door Unibet TV.

Novak Djokovic – Ricardas Berankis

De 26-jarige Novak Djokovic begint zijn jacht naar de US Open titel met een wedstrijd tegen Ricardas Berankis, de nummer 112 van de wereld. Djokovic en Berankis verschijnen om 01.00 uur Nederlandse tijd om hun wedstrijd af te werken.

”Djoko” kende een redelijke voorbereiding op het laatste ”Major” toernooi van het jaar. De Serviër behaalde de halve finale in Montreal en de kwartfinale in Cincinnati. Vooral het verlies in Cincinnati was verrassend, omdat hij te kort kwam tegen de boomlange John Isner.

Wij gaan er niet vanuit dat Djokovic zich al in de eerste ronde van de US Open 2013 laat verrassen en zeker niet door iemand van buiten de top-100. Graag zetten wij dan ook in op een straight sets overwinning van ”The Djoker”.

Victoria Azarenka – Dinah Pfizenmaier

De laatste wedstrijd van de dag wordt gespeeld door Victoria Azarenka en Dinah Pfizenmaier (WTA-99). De partij tussen de Wit-Russische en Duitse staat om 02.30 uur Nederlandse tijd gepland.

Azarenka en Pfizenmaier hebben in het verleden één keer eerder tegen elkaar gespeeld. Deze ontmoeting vond plaats op Roland Garros 2012. In de tweede ronde van dit grote gravelevenement was Azarenka met grote cijfers te sterk voor de huidige nummer 99 van de wereld: 6-1 6-1.

”Vika” won tot dusver 25 van haar 28 hardcourtwedstrijden en schitterde onlangs nog in haar partij tegen Serena Williams. Het is dan ook geen verrassing dat ze de grote favoriet is in haar ontmoeting met laagvlieger Pfizenmaier.

Wedden op US Open 2013

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op US Open 2013