Live tennis US Open 2013: Serena Williams – Carla Suarez-Navarro

Williams APImagesTopfavoriet Serena Williams (WTA-1) komt vandaag voor de vijfde keer in actie op ”haar” US Open Tennis. De hardhitter uit Amerika gaat het opnemen tegen de Spaanse Carla Suarez-Navarro (WTA-20). Deze twee dames beginnen om 01.00 uur Nederlandse tijd aan hun partij in het Arthur Ashe Stadium. Liefhebbers kunnen deze wedstrijd volgen via een livestream, aangeboden door Unibet TV.

In de twee eerdere ontmoetingen met Williams had Suarez-Navarro geen schijn van kans. De eerste wedstrijd vond in 2010 plaats, op de Australian Open. In de derde ronde van deze ”Major” won Williams met 6-0 en 6-3 van de huidige nummer 20 van de wereld. Op het graveltoernooi van Rome 2013 boekte Williams een nog grotere overwinning: 6-2 6-0.

Ook voor deze wedstrijd lijkt Suarez-Navarro op voorhand weinig in te kunnen brengen op de mokerslagen van Williams. De huidige nummer één van de wereld zal zich dan ook gemakkelijk naar de halve finale slaan.

Dagprogramma dames dinsdag 3 september

Naast de wedstrijd tussen Williams en Suarez-Navarro, staan er nog twee interessante duels op het programma. Dit zijn de volgende twee:

17.05 uur: Ana Ivanovic – Victoria Azarenka (vierde ronde partij)
18.30 uur: Na Li – Ekaterina Makarova

Tennisgeweld op Flushing Meadows

Van maandag 26 augustus tot en met maandag 9 september vindt op de hardcourtbanen in New York het vierde en tevens laatste Grand Slam toernooi van het jaar plaats. Gedurende deze twee weken besteedt GrandSlamToernooi.nl dagelijks veel aandacht aan de prestaties van de tennistoppers van de ATP- en WTA-Tour.

Wat ook interessant is om te doen tijdens de US Open, is een weddenschap plaatsen op tennis. Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.