Live wedden op Robin Haase en Igor Sijsling in eerste ronde Auckland

Robin Haase (ATP-44) en Igor Sijsling (ATP-69) spelen komende nacht hun eerste ronde partij op het ATP 250-toernooi in Auckland. Haase neemt het vanaf 01.30 uur Nederlandse tijd op tegen Guillermo Garcia-Lopez (ATP-58) en Sijsling treft om 03.00 uur Nederlandse tijd Yen-Hsun Lu, de nummer 62 van de wereld.

Plaats LIVE een weddenschap op deze wedstrijd bij bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Robin Haase – Guillermo Garcia-Lopez

Robin Haase begon zijn tennisseizoen afgelopen week met een kansloze nederlaag tegen Grigor Dimitrov. De Nederlander, die de afgelopen maand intensief trainde met onder andere Roger Federer, wist niet meer dan vijf games af te snoepen van het Bulgaarse talent.

De 30-jarige Garcia-Lopez boekte vorige week in Chennai zijn eerste overwinning van dit jaar. De huidige nummer 58 van de wereld bereikte de tweede ronde in India, waarin hij uiteindelijk in straight sets verloor van Benoit Paire. Zijn beste prestatie op het ATP-toernooi in Auckland is een kwartfinale in 2012.

Ik verwacht dat Haase vannacht de tweede ronde bereikt op dit laatste voorbereidingstoernooi op de Australian Open. Mocht hij ook daadwerkelijk de tweede ronde bereiken, dan evenaart hij zijn prestatie uit 2011. Ook toen stond de Hagenaar in de tweede ronde van dit hardcourttoernooi.

Igor Sijsling – Yen-Hsun Lu

Igor Sijsling probeert in Auckland zijn eerste winstpartij van dit seizoen te boeken. Hiervoor moet de Amsterdammer zien af te rekenen met Yen-Hsun Lu uit de Chinese Taipei.

‘Sijs’ en Lu speelden één keer eerder een wedstrijd tegen elkaar. Deze ontmoeting vond plaats in de finale van het Challenger-toernooi in Chuncheon 2009. De inmiddels 30-jarige Lu was destijds met 6-2 en 6-3 te sterk voor onze landgenoot.

Mijn verwachting is dat Sijsling komende nacht revanche gaat nemen voor zijn nederlaag die hij vier jaar geleden leed tegen Lu. Ik zet in op een overwinning in straight sets voor de 26-jarige Nederlander.

Wedden op tennis.

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws