Livestream ATP-toernooi Doha 2014: Rafael Nadal – Peter Gojowczyk

Rafael Nadal (ATP-1) is zijn voorbereiding op de Australian Open 2014 uitstekend begonnen. De huidige nummer één van de wereld kan zich vandaag direct plaatsen voor zijn eerste finale van dit nieuwe seizoen. Hij moet dan wel zien te winnen van qualifier Peter Gojowczyk (ATP-162). Deze partij begint om 16.00 uur Nederlandse tijd op het Centre Court in Doha.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Vorig jaar kwamen Nadal en Gojowczyk elkaar voor het eerst tegen, weliswaar in een kleedkamer op het complex van de US Open 2013. De 24-jarige Duitser vroeg zijn idool toen om een handtekening, vandaag staan ze als concurrenten tegenover elkaar op de tennisbaan.

‘Rafa’ liet weten dat hij niet bang is dat hij zijn opponent onderschat, aangezien slechts op plaats 162 staat en hij een paar maanden geleden nog om zijn handtekening vroeg. ”Wanneer je in de halve finale van een ATP-toernooi staat, moet je altijd gefocust zijn. Ik weet dat hij er alles aan gaat doen om te winnen, dus ik moet mijn beste spel laten zien. Ik heb Peter’s wedstrijd vandaag gezien en hij speelde erg sterk.”

Nadal favoriet voor plaats in finale Doha

Bookmaker Unibet verwacht dat Nadal zich zonder al teveel problemen gaat plaatsen voor zijn tweede finale in Doha. Op de 27-jarige Spanjaard staan een quote van 1.02. Een verrassende overwinning van Gojowczyk levert maar liefst 16.00x uw inleg op.

Federer naar halve finale in Brisbane

Op het ATP-toernooi in Brisbane heeft Roger Federer zich zonder enige moeite geplaatst voor de laatste vier. De 32-jarige Zwitser was in de kwartfinale met grote cijfers te sterk voor Marko Matosevic: 6-1 6-1.

Voor een plaats in de finale moet Federer zien af te rekenen met Jeremy Chardy, die thuisspeler Samuel Groth wist te verslaan. De tweede halve finale gaat tussen Lleyton Hewitt en Kei Nishikori.

Wedden op tennis.

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws