Livestream Finale WTA Championships 2013: Serena Williams – Na Li

Istanbul staat zondag 27 oktober in het teken van de finale van de WTA Championships tussen Serena Williams (WTA-1) en Na Li (WTA-5). Deze spannende wedstrijd begint om 16.00 uur op het Centre Court. De winnares mag de Billy Jean King Trophy in ontvangst nemen.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Williams stond dit toernooi in totaal 5 uur en 44 minuten op de baan. Ze wist te winnen van Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova en Jelena Jankovic. De 31-jarige Li, die ruim één uur langer op de baan stond, won op haar beurt van Sara Errani, Jelena Jankovic, Viktoria Azarenka en Petra Kvitova.

Zowel Williams als Li verloor in het gehele toernooi slechts één set. In beide gevallen was de Servische Jankovic hier verantwoordelijk voor.

Elfde ontmoeting tussen Williams en Li

Williams en Li stonden in het verleden al tien keer tegenover elkaar. De Chinese slaagde er slechts één keer in om een wedstrijd te winnen van de nummer één van de plaatsingslijst. Deze overwinning behaalde ze in 2008, tijdens het indoortoernooi van Stuttgart.

De laatste onderlinge confrontatie vond plaats tijdens de US Open 2013. Williams was in de halve finale van dit Grand Slam toernooi veel te sterk voor Li: 6-0 6-3.

Li favoriet voor titel WTA Championships

Hoewel Williams de WTA Masters Cup al drie keer op haar naam schreef, verwacht ik dat de titel ditmaal naar Li gaat. De Chinese speelt het gehele toernooi al erg sterk en Williams kreeg in haar halve finale tegen Jankovic al te maken met fysieke ongemakken.

Verdien geld dankzij Li

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Li en Williams, kunt u ook geld verdienen dankzij de Chinese. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws