Livestream Robin Haase – Tommy Haas: Finale ATP-toernooi Wenen 2013

De 26-jarige Robin Haase (ATP-63) begint zondag 20 oktober om 13.45 uur voor de vierde maal in zijn carrière aan een ATP-finale. Na drie finales op gravel, wordt dit zijn eerste finale op hardcourt. In de finale treft hij de negen jaar oudere Tommy Haas (ATP-12) die nog kans maakt op deelname aan de ATP World Tour Finals. Het beloofd dus een geweldige wedstrijd te worden.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

De Nederlander plaatste zich voor de finale via een knappe overwinning op top 10-speler Jo-Wilfried Tsonga. De 28-jarige Fransman, die in 2011 het Erste Bank Open toernooi op zijn naam schreef, werd na 93 minuten met 7-5 en 7-6 aan de kant gezet.

Vooruitkijkend op de finale tegen de ervaren Haas, liet Haase het volgende weten aan een verslaggever van de ATP-Tour: ”Het is onze eerste officiële wedstrijd. Het zal een interessante partij worden, ik moet mijn beste tennis spelen als ik hem wil verslaan. Het is een lastige tennisser om tegen te spelen en een geweldige speler als het gaat om resultaten.”

Haase pakt derde ATP-titel in Wenen

Wij verwachten dat Haase, ondanks zijn lagere positie op de wereldranglijst, vandaag aan het langste eind gaat trekken. De 26-jarige Hagenaar voelt zich thuis in Oostenrijk en scoort 100% als het gaat om finales in het Alpenland.

Bookmaker Unibet deelt onze mening niet, zij hebben de ervaren Haas genoteerd als favoriet voor de titel. Mocht hij het toernooi ook daadwerkelijk winnen, dan is hij voor het eerst sinds 2001 weer de sterkste in Wenen.

Verdien geld dankzij Haase

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Haase en Haas, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws