Livestream WTA Championships 2013: Serena Williams – Angelique Kerber

Serena Williams (WTA-1) speelt haar eerste wedstrijd op de WTA Championships Tennis 2013 tegen Angelique Kerber (WTA-9). De Amerikaanse en Duitse verschijnen om 18.00 uur om hun eerste poulewedstrijd op het eindejaarstoernooi in Istanbul af te werken.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Beide dames zijn erop voorbereid dat het een erg zwaar eindejaarstoernooi gaat worden. Na afloop van de loting liet Williams het volgende weten: ”Het is een sterke groep en ik moet zorgen dat ik fit ben. Dat is het belangrijkste tijdens dit toernooi, zorgen dat je scherp bent vanaf de eerste wedstrijd.”

Aan Kerber werd ook gevraagd hoe ze tegenover de loting stond. ”Natuurlijk is het nooit makkelijk op de Masters. Ik voel me goed en heb niets te verliezen. Ik ga mijn best doen, zorgen dat ik plezier heb in het spel en ik zie vanzelf hoe het gaat.”

Vierde ontmoeting Williams – Kerber

In de drie voorgaande wedstrijden slaagde Kerber er één keer in om te winnen van Williams. Deze overwinning boekte ze in 2012 tijdens het hardcourttoernooi van Cincinnati. In de kwartfinale was de Duitse met 6-4 en 6-4 te sterk voor de 32-jarige Williams.

Williams favoriet in wedstrijd tegen Kerber

Wij verwachten niet dat Kerber vandaag haar tweede overwinning boekt op Williams. De Amerikaanse is de grote favoriet en we verwachten een overwinning in straight sets.

Overig programma dinsdag 22 oktober

Naast de wedstrijd tussen Williams en Kerber staan er vandaag nog twee andere wedstrijden op het programma. Het speelschema ziet er als volgt uit:

16.00 uur: Viktoria Azarenka – Sara Errani
20.00 uur: Agnieszka Radwanska – Petra Kvitova

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws