Livestream WTA Championships 2013: Serena Williams – Jelena Jankovic

De WTA Championships zijn vandaag aanbeland bij de halve finales. De meest interessante halve finale gaat tussen Serena Williams (WTA-1) en voormalig nummer één van de wereld, Jelena Jankovic (WTA-8). De twee dames worden om 15.30 uur op het Centre Court in Istanbul verwacht.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Williams en Jankovic speelde elf keer eerder een officiële wedstrijd tegen elkaar. Zeven keer was het Williams die wist te winnen, tegenover vier zeges van Jankovic. De laatste overwinning op Williams op een snelle baan boekte Jankovic tijdens de Australian Open 2008. De 28-jarige tennisster was destijds met 6-3 en 6-4 te sterk voor de Amerikaanse.

Ik denk dat Williams zich gemakkelijk gaat plaatsen voor de finale van de WTA Championships. Jankovic mag blij zijn dat ze in de halve finale staat, aangezien ze maar één wedstrijd wist te winnen. De Servische maakt echter geen schijn van kans tegen een ontketende Williams.

Na Li – Petra Kvitova

De tweede halve finale in Istanbul gaat tussen Na Li (WTA-5) en Petra Kvitova (WTA-6). Deze partij tussen de nummer één van de Witte Groep en nummer twee van de Rode Groep begint om 14.00 uur.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Li had in haar laatste poulewedstrijd tegen Viktoria Azarenka ”het geluk” dat de Wit-Russische al vroeg in de wedstrijd geblesseerd raakte aan haar rug. Hoewel ze het toch nog probeerde, kon ze geen partij geven aan de Chinese. Li boekte haar derde overwinning op rij en is pas de vijfde speelster die erin slaagt om alle drie de poulewedstrijden te winnen.

Voor Kvitova hing de halve finale aan een zijde draadje, aangezien ze in een rechtstreeks duel met Angelique Kerber moest strijden om deze plek. Na het verlies van de openingsset gooide de Tsjechische alles van zich af en won de partij: 6-7 6-3 6-2.

Gezien haar eerdere resultaten dit toernooi, is Li voor mij de favoriet in deze wedstrijd. Ik verwacht dat de 31-jarige nummer vijf van de plaatsingslijst zich in twee sets plaatst voor de finale van de WTA Masters Cup.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws