Lleyton Hewitt – Ivo Karlovic: Live streaming finale ATP Newport

De finale van de Hall of Fame Tennis Championships gaat dit jaar tussen Lleyton Hewitt (ATP-43) en Ivo Karlovic (ATP-31). De twee dertigers verschijnen zondag 13 juli om 20.00 uur Nederlandse tijd op de baan om hun partij af te werken.

Voormalig nummer één Hewitt won in de halve finale met grote cijfers van de 21-jarige Jack Sock: 6-1 6-2. Het is voor het derde opeenvolgende jaar dat ‘Rusty’ in de finale staat van dit ATP 250-toernooi.

”Ik voel me altijd prettig op dit toernooi”, aldus Hewitt na zijn gewonnen halve finale. ”Het is nu de derde keer dat ik de finale heb gehaald, maar ik wist het toernooi nog geen enkele keer te winnen. Ik ga er alles aan doen om nu wel het toernooi winnend af te sluiten.”

Karlovic gaat voor derde ATP-titel op gras

Servicekanon Karlovic kan zich vandaag opmaken voor zijn elfde ATP-finale, hiervan wist hij er vijf winnend af te sluiten. De 35-jarige Kroaat rekende in de halve finale af met Samuel Groth, na ruim één uur tennis stond er een 6-4 6-4 eindstand op het scorebord. Karlovic sloeg in deze partij negen aces, waarmee zijn toernooitotaal op 53 aces komt. De Australiër Groth volgt met 52 servicewinners.

”Het was een moeilijke wedstrijd, want Samuel serveert geweldig”, vertelde Karlovic. ”Ik had het geluk aan mijn zijde en was effectief op de kansen die ik kreeg.”

Hewitt favoriet voor titel in Newport

Bookmaker Unibet heeft ‘Rusty’ aangewezen als favoriet voor deze finale. De 33-jarige Australiër is de verliezend finalist van de afgelopen twee jaar en wil dit jaar eindelijk de titel pakken in Newport.

Desondanks zijn de statistieken niet in het voordeel van Hewitt. Van de voorgaande vijf ontmoetingen slaagde Hewitt er slechts één keer in om te winnen van Karlovic. Op gras leidt de boomlange Karlovic zelfs met 3-0 in confrontaties met Hewitt.

Live streaming Finale ATP Newport

Heb je een account bij Unibet, dan kun je veel wedstrijden LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.