Maria Sharapova tegen Victoria Azarenka in halve finale Roland Garros

Het Franse tennispubliek zal donderdag 6 juni uitkijken naar de clash tussen Maria Sharapova (WTA-2) en Victoria Azarenka (WTA-3). Deze twee dames verschijnen om 15.00 uur op de baan om hun wedstrijd af te werken.

Maar liefst twaalf keer eerder stond de wedstrijd tussen Sharapova en Azarenka op het programma. Hierover zijn de winstpartijen bijna eerlijk verdeeld. Azarenka won zeven wedstrijden, tegenover vijf zeges van de 26-jarige Sharapova.

De laatste onderlinge partij vond aan het eind van 2012 plaats, tijdens het eindejaarstoernooi van de WTA. Sharapova was hier in de halve finale met 6-4 6-2 te sterk voor haar Wit-Russische tegenspeelster.

Ook voor deze dertiende ontmoeting is ”Masha” ligt de favoriet. Bookmaker Unibet verwacht dat de huidige nummer twee van de wereld opnieuw de finale haalt in Parijs.

Voorbeschouwing: Serena Williams – Sara Errani

De tweede halve finale op Roland Garros gaat tussen Serena Williams (WTA-1) en Sara Errani (WTA-5). Deze partij staat om 16.30 uur gepland op het Court Philippe Chatrier.

Topseed Williams bereikte de laatste vier via een moeizame overwinning op Kuznetsova. De Amerikaanse verloor in deze partij haar eerste set van het toernooi en keek in het derde bedrijf tegen een 0-2 achterstand aan. Uiteindelijk kon ze de wedstrijd nog naar zich toe trekken.

De kleine Errani won in de kwartfinale in straight sets van de nummer vier van de plaatsingslijst, Agnieszka Radwanska. De Italiaanse, die al zeventien gravelwedstrijden won dit jaar, verloor tot dusver één set. Dit was in de vierde ronde tegen Suarez-Navarro.

Unibet gaat uit van een overwinning van de 31-jarige Williams. Mocht ze ook daadwerkelijk weten te winnen, dan haalt ze voor het eerst sinds 2002 de finale op Roland Garros.

Verdien geld dankzij Williams

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Williams en Errani, kunt u ook geld verdienen dankzij de Amerikaanse. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Roland Garros pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Roland Garros 2013