Masters Parijs live streaming tennis: Rafael Nadal en Roger Federer

Rafael Nadal (ATP-1) en Roger Federer (ATP-6) maken vandaag voor het eerst hun opwachting op het Masters-toernooi in Parijs. Topseed Nadal treft landgenoot Marcel Granollers (ATP-39) in de tweede ronde, Federer moet af zien te rekenen met Kevin Anderson (ATP-21) uit Zuid-Afrika.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Rafael Nadal – Marcel Granollers

Rond 17.00 uur zal het Cente Court in Parijs zich op gaan maken voor het duel tussen Rafael Nadal en Marcel Granollers. Het wordt voor ”Rafa” zijn eerste wedstrijd op dit indoortoernooi sinds 2009.

Of het ook een daadwerkelijk een spannende wedstrijd gaat worden, is nog maar de vraag. Nadal en Granollers hebben twee keer eerder een wedstrijd tegen elkaar gespeeld. In beide partijen was ”Rafa” heer en meester en liet hij zijn landgenoot volstrekt kansloos. Ook vandaag is hij voor mij de grote favoriet voor de overwinning.

Roger Federer – Kevin Anderson

De eerste avondpartij op het Centre Court gaat tussen Roger Federer en Kevin Anderson. De nummer één van Zwitserland en de nummer één van Zuid-Afrika verschijnen om 19.30 uur op de baan.

Hoewel de prestaties van Federer dit jaar beduidend minder zijn, is hij nog uiterst populair bij zijn fans. Dit blijft wel uit de interactie met zijn volgers op Twitter. Gisteren nam hij ruim de tijd voor zijn volgers en stelde zelf diverse vragen die zijn volgers origineel moesten beantwoorden. De leukste en grappigste antwoorden konden rekenen op een retweet van ”The FedExpress”.

Terug naar het tennis, ik verwacht dat Federer weinig moeite gaat hebben met de 27-jarige Anderson. De Zwitser gaat zich in straight sets plaatsen voor de derde ronde in Parijs.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws