Michaëlla Krajicek begint voorbereiding Australian Open in Auckland

Michaëlla Krajicek heeft via Facebook haar toernooischema voor de komende maanden bekendgemaakt. De 24-jarige Nederlandse legt de focus op WTA-toernooien en gaat hier ook dubbelen met haar nieuwe partner Lucie Hradecka, de huidige nummer veertien van de WTA-ranglijst in het dubbelspel.

Na de KNLTB Masters in december reist ‘Misa’ af naar Auckland waar ze het plaatselijke WTA-toernooi gaat spelen. Hierna volgt het WTA-toernooi in Hobart, dat opgevolgd wordt door de Australian Open 2014. Na deze toernooien reist Krajicek terug naar Europa voor het grote WTA-toernooi in Parijs. Vervolgens hoopt de huidige nummer 276 van de wereld uit te komen voor Nederland in het Fed Cup-toernooi, dat begin februari op het programma staat.

In maart heeft Krajicek de keuze uit toernooien in Acapulco of Indianapolis, die opgevolgd worden door de grote hardcourttoernooien in Indian Wells en Miami.

De Vroome opnieuw in kwartfinale ITF-toernooi

Indy de Vroome heeft zich vanavond geplaatst voor de kwartfinale van het $25.000 dollar toernooi in het Mexicaanse Merida. Het 17-jarige talent was in de tweede ronde veel te sterk voor Victoria Rodriguez. Het werd 6-2 en 6-2 voor de Cromvoirtse. Voor een plaats in de halve finale moet De Vroome zien af te rekenen met de als tweede geplaatste Maria Irigoyen of Riko Sawayanagi uit Japan.

Nadal speelt graveltoernooi in Buenos Aires

Rafael Nadal heeft zijn deelname toegezegd voor het ATP 500-toernooi in Buenos Aires. De huidige nummer één van de wereld zal voor de tweede keer zijn opwachting maken op het gravelevenement. Tijdens zijn eerste deelname, acht jaar geleden, verloor hij in de kwartfinale van thuisspeler Gaston Gaudio.

Na het ATP-toernooi in Buenos Aires reist ‘Rafa’ af naar Brazilië voor de eerste editie van het ATP 500-toernooi in Rio de Janeiro. Dit toernooi begint op maandag 17 februari.

Wedden op tennis.

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws