Michaella Krajicek verliest in drie sets van Alexandra Cadantu

Krajicek APImagesMichaella Krajicek (WTA-435) is op het WTA-toernooi in Baku in de eerste ronde onderuit gegaan tegen Alexandra Cadantu (WTA-77). De 24-jarige Nederlandse, die in Azerbeidzjan gebruik maakte van haar beschermde ranking, verloor met 6-2 0-6 3-6 van de als vierde geplaatste Roemeense.

Krajicek kon in deze partij niet vertrouwen op haar sterke eerste service, ze sloeg nog geen 50% van haar services in. Daarnaast produceerde ze maar liefst zeven dubbele fouten, tegenover drie aces. In totaal werd ”Misa” zeven keer gebroken door de als vierde geplaatste Cadantu. Als klap op de vuurpijl gaf de Nederlandse in de derde en beslissende set nog een 3-0 voorsprong uit handen.

De nummer 435 van de wereld houdt naast één WTA-punt, ook 2.000 dollar over aan haar deelname aan de Baku Cup 2013.

Bertens in actie op WTA-toernooi Stanford

Kiki Bertens, de huidige nummer één van Nederland, begint deze week in Stanford aan haar voorbereiding op de US Open 2013. De 21-jarige tennisster is in de openingsronde gekoppeld aan Nicole Gibbs, de nummer 191 van de wereld. Deze wedstrijd wordt komende nacht om 5.30 uur Nederlandse tijd afgewerkt. Grandslamtoernooi.nl zal later vandaag nog aandacht besteden aan dit duel.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws