Monte Carlo Rolex Masters live streaming: Roger Federer – Lukas Rosol

Wildcardspeler Roger Federer (ATP-4) kende gisteren een goede start van het prestigieuze graveltoernooi in Monte Carlo. De 32-jarige Zwitser, voor het eerst sinds 2011 weer actief in het prinsendom, won met grote cijfers van de drie jaar oudere Radek Stepanek uit Tsjechië: 6-1 en 6-2.

”Ik wilde graag afwachten hoe mijn lichaam zou reageren op de vele wedstrijden van de afgelopen periode. Maar ik voel me goed en ben blij dat ik hier kan spelen”, aldus Federer tijdens de persconferentie. ”We zijn hier pas maandag aangekomen, wat een beetje laat was. Ik had wat langer de tijd nodig om mezelf op te laden.”

Federer hoopt Roland Garros te kunnen spelen

De Zwitser ging tijdens de persconferentie ook dieper in over vragen omtrent zijn toernooischema, aangezien ‘King Roger’ en zijn vrouw Mirka komende maand hun derde kind verwachten ”We zullen het moeten afwachten, maar de geboorte heeft mijn prioriteit”, aldus Federer.

”Ik heb genoeg tenniswedstrijden gespeeld in mijn carrière, dus het zou geen ramp zijn om een toernooi te moeten overslaan. Ik hoop alleen niet voor die keuze te komen staan als het gaat om een Grand Slam toernooi”, doelt Federer op Roland Garros, het ‘Slam’ toernooi dat op 26 mei begint.

Rosol wacht in derde ronde Monte Carlo Masters

Maar voor het zover is wacht eerst nog het restant van de Monte Carlo Masters. Voor een plaats in de kwartfinale moet Federer zien te winnen van Lukas Rosol (ATP-47). Beide heren worden om 13.30 uur op het Court Central verwacht.

Eerder dit jaar stonden de twee tennissers voor de eerste keer tegenover elkaar, deze partij werd afgewerkt op het hardcourttoernooi in Dubai. Het was de latere toernooiwinnaar Federer die in de kwartfinale een maatje te groot was voor zijn tegenstander uit Tsjechië. Het werd tweemaal 6-2 voor de voormalig nummer één van de wereld.

Live streaming tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijd Federer – Rosol LIVE volgen op de live stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.