Na Li – Genie Bouchard: Halve finale Australian Open live streaming

Na Li (WTA-4) kan donderdag 23 januari voor de derde maal in haar carrière de finale van de Australian Open halen. De 31-jarige tennisster moet dan wel zien af te rekenen met de twaalf jaar jongere Genie Bouchard (WTA-31) uit Canada. Beide dames verschijnen om 03.30 uur Nederlandse tijd in de Rod Laver Arena om hun partij af te werken.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Li was dinsdag de eerste speelster die zich halve finaliste mocht noemen op de Australian Open. De huidige nummer vier van de wereld stond drie keer eerder bij de laatste vier en bereikte in 2011 en 2013 zelfs de finale. Dit leverde voor de Chinese nog geen Grand Slam titel op. Ze is gebrand om dit jaar wel de beker omhoog te mogen houden.

Bouchard is ‘nog niet klaar’ op de Australian Open

Tiener Bouchard is bezig aan het mooiste toernooi uit haar nog jonge loopbaan. Dinsdag wist de Canadese in de kwartfinale af te rekenen met Ana Ivanovic, die een ronde eerder verrassend won van topfavoriet Serena Williams. Het werd 5-7 7-5 en 6-2 voor Bouchard.

”Mijn tactiek was om gewoon in de rally te blijven met haar”, aldus Bouchard tijdens het on-court interview. ”Ik speelde afgelopen jaar al eens tegen Ana, maar ze heeft nu een veel hoger niveau. Ze won dit jaar al een WTA-toernooi, dus ik moest zorgen dat ik bij bleef en probeerde de rally te controleren.”

Op de vraag of ze verrast is met haar prestaties tot nu toe, antwoordde de 19-jarige met ‘nee’. ”Ik tennis al vanaf mijn vijfde jaar en ik heb er mijn hele leven hard voor gewerkt. Ik wil altijd het beste uit mezelf halen. Donderdag is mijn volgende wedstrijd en ik ben nog niet klaar in Melbourne.”

Li favoriet voor plaats in finale Australian Open

Bookmaker Unibet heeft Li neergezet als favoriet in deze wedstrijd. Op de 31-jarige Chinese staat een odd van 1.23. Bij een overwinning van Bouchard keert Unibet 4.10x het ingezette bedrag uit.

Agnieszka Radwanska – Dominika Cibulkova

De tweede halve finale die donderdag 23 januari gespeeld wordt gaat tussen Agnieszka Radwanska (WTA-5) en Dominika Cibulkova (WTA-24). Deze spannende wedstrijd staat om 05.00 uur Nederlandse tijd gepland en is live te volgen via een stream van bookmaker Unibet.

‘Aga’ en Cibulkova troffen elkaar vijf keer eerder op hardcourt, waarvan vier wedstrijden gewonnen werden door de Poolse. Radwanska boekte haar grootste overwinning in de finale van het WTA-toernooi in Sydney 2013. Ze stuurde Cibulkova met een ‘double bagel’ naar huis.

Mijn verwachting is dat Radwanska ook vannacht weet te winnen van de Slowaakse en zich voor het eerst plaatst voor de grote finale van de Australian Open.

Win officiële Australian Open 2014 Goodies!

Altijd al in het bezit willen komen van een officiële spelers handdoek of een officieel programmaboek van de Australian Open? Doe dan tussen woensdag 22 januari en zondag 26 januari mee aan onze GrandSlamToernooi.nl Competition! Lees voordat je meedoet eerst even de spelregels goed door in het artikel op onze website!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Australian Open 2014