Nederlands Padelteam gearriveerd in Spanje

De locatie van NederlandVanochtend is voor het Nederlands Padelteam het grote avontuur begonnen: het EK Padel 2013 in Estepona. Een op het oog eenvoudige reis, werd gekenmerkt door veel vertraging.

Vanwege de sneeuwval liep de rit richting Dusseldorf veel vertraging op, waardoor het nog maar de vraag was op de vlucht richting Spanje gehaald kon worden. Eenmaal ingecheckt en door de douane was alles klaar om te vertrekken, althans dat was de verwachting.

Om 7.20 uur, dertig minuten later dan gepland, kon er begonnen worden met boarden. Toen iedereen in het vliegtuig zat, bleek dat het vliegtuig nog lang niet klaar was voor vertrek. Om deze reden kwam het vliegtuig pas om 13.30 aan op Malaga Airport, drie uur later dan gepland.

Vervolgens werd er direct met de gehuurde auto’s koers gezet richting Estepona, ongeveer één uur rijden vanaf Malaga Airport. Na een snelle maaltijd werden de koffers uitgepakt en de locatie van het EK Padel 2013 nader onderzocht. Later deze avond werd er door Oranje voor de eerste keer getraind op locatie.

Loting EK Padel 2013 verricht

Vandaag heeft de loting van het EK Padel plaatsgevonden. Het Nederlands team werd in poule B gekoppeld aan Engeland A en Malaga, op papier een zware loting. Poule A bestaat uit Estepona, Duitsland, Engeland B en Ierland.

Nederland zal op vrijdag 8 februari haar eerste wedstrijd spelen. Om 16.00 uur is Engeland A de eerste tegenstander. Één dag later, op zaterdag 9 februari, neemt Oranje het om 10.00 uur op tegen Malaga.