Novak Djokovic – Albert Montanes: Live streaming Monte Carlo Masters

Novak Djokovic (ATP-2) begint zijn jacht richting titelprolongatie op de Monte Carlo Rolex Masters met een wedstrijd tegen Albert Montanes, de 33-jarige nummer 57 van de wereld. De twee tennissers worden om 14.30 uur op het Court Central verwacht om hun wedstrijd af te werken.

Voor de 26-jarige Djokovic ligt de focus voor het gravelseizoen op drie grote toernooien, Monte Carlo, Madrid en Rome. De nummer twee van de wereld wil zich hierna pas richten op het enige ‘Slam’ toernooi dat nog ontbreekt op zijn palmares, namelijk Roland Garros.

Djokovic blaakt van zelfvertrouwen

”Door de overwinningen in Indian Wells en Miami begin ik met veel vertrouwen aan dit graveltoernooi in Monte Carlo”, vertelde Djokovic tijdens de persconferentie. ”De toernooizeges kwamen op het juiste moment, omdat ik een wat moeilijk begin van het jaar had. Ik hoop dat ik mijn vorm mee kan nemen naar het gravelseizoen, te beginnen met het prolongeren van mijn titel hier in Monte Carlo.”

Djokovic is voor mij de grote favoriet in dit tweede ronde duel. De ervaren Montanes komt simpelweg kwaliteit te kort om het de titelverdediger lastig te maken. Ik verwacht een overwinning in twee snelle sets.

Tomas Berdych – Dmitry Tursunov

Tomas Berdych (ATP-5) speelt in de eerste ronde van het prestigieuze graveltoernooi in Monte Carlo tegen Dmitry Tursunov (ATP-33). Deze partij staat om 16.45 uur gepland op het Court des Princes.

Berdych en Tursunov hebben in het verleden acht keer eerder tegen elkaar gespeeld. Slechts één keer was de inmiddels 31-jarige Rus te sterk voor Berdych. Deze zege boekte hij acht jaar geleden in de finale van het hardcourttoernooi in Mumbai. Sindsdien is hij zes wedstrijden zonder overwinning tegen de huidige nummer vijf van de wereld.

Ik verwacht dat Berdych vandaag opnieuw weet te winnen van Tursunov, die in de eerste ronde wist te winnen van Robin Haase. Ik zet in op een straight sets overwinning voor ‘Birdman’.

Live streaming tennis Monte Carlo 2014

Heb je een account bij Unibet, dan kun je alle wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.