Novak Djokovic – Andy Murray: Live streaming Miami Open Tennis

Novak Djokovic (ATP-2) en Andy Murray (ATP-6) staan tegenover elkaar in de eerste kwartfinale van het Sony Open Tennistoernooi in Miami. Deze partij staat woensdag 26 maart om 20.00 uur Nederlandse tijd gepland op de hoofdbaan in zuidoost Florida.

Van de twintig voorgaande ontmoetingen tussen Djokovic en ‘Lazy English’ vonden er drie plaats op het prestigieuze hardcourttoernooi in Miami. Het gaat hierbij om één halve finale en twee finales. De enige ontmoeting die Murray wist te winnen was in 2009, de Brit was toen in de finale met 6-2 en 7-5 te sterk voor Djokovic.

Zijn tweede titel in Miami pakte Murray in het afgelopen jaar, waardoor hij nu al negen wedstrijden op rij ongeslagen is in Key Biscane. Ook dit jaar wil hij er alles aan doen om de hoofdprijs te winnen. ”Ik keek er erg naar uit om hier weer in actie te komen, zeker na vele nederlagen die ik dit jaar al heb geleden”, vertelde Murray.

”Natuurlijk was het voor mij even afwachten hoe de eerste wedstrijden verliepen, maar ik ben blij dat ik in de kwartfinale sta en ik hoop mijn titel te kunnen prolongeren op dit fantastische toernooi.”

Roger Federer – Kei Nishikori

De als vijfde geplaatste Roger Federer (ATP-5) speelt donderdag 27 maart om 02.00 uur Nederlandse tijd tegen Kei Nishikori (ATP-21) uit Japan. Op het spel staat een plaats in de halve finale van het prestigieuze Masters-toernooi in Miami.

Terwijl ‘The FedExpress’ binnen vijftig minuten afrekende met top 10-speler Richard Gasquet, mocht Nishikori blij zijn met zijn nipte overwinning op David Ferrer. De Japanner werkte maar liefst vier wedstrijdpunten weg en stapte na ruim drie uur tennis met een 7-6 2-6 en 7-6 overwinning van de baan. Dankzij deze knappe overwinning staat Nishikori wel voor het eerst in zijn loopbaan in de kwartfinales van dit toernooi.

Ik verwacht echter wel dat het voor Nishikori blijft bij een plaats in de kwartfinale. De 32-jarige Federer is voor mij de grote favoriet in deze wedstrijd. Ik zet in op een straight sets overwinning voor de voormalig Miami-kampioen.

Live streaming Sony Open Tennis

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden in Miami LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.