Novak Djokovic en David Ferrer live in actie op Wimbledon 2013

David Ferrer (3)Novak Djokovic (ATP-1) speelt vandaag in de tweede ronde van Wimbledon tegen de Amerikaan Bobby Reynolds, de nummer 156 van de wereld. De wedstijd is live te volgen via Unibet TV en staat gepland om 17.00 uur Nederlandse tijd.

”Djoko” was in zijn eerste ronde in straight sets te sterk voor de Duitser Mayer. De halve finalist van vorig jaar, won met 6-3 7-5 en 6-4. Deze partij nam ongeveer twee uur in beslag.

De Amerikaan Reynolds had meer moeite in zijn eerste ronde partij. Tegen landgenoot Johnson moest hij tot het uiterste gaan. Na vijf sets kon hij als winnaar van de baan stappen.

Het is natuurlijk geen verrassing dat Djokovic, die nog nooit eerder tegen Reynolds speelde, de aangewezen favoriet is voor de overwinning. De Serviër zal uiterst geconcentreerd aan deze wedstrijd beginnen, aangezien de afgelopen dagen al genoeg toppers zich verslikt hebben in laaggeklasseerde spelers.

David Ferrer – Roberto Bautista Agut

De 31-jarige David Ferrer (ATP-4) staat vanmiddag tegenover zijn landgenoot Roberto Bautista-Agut (ATP-60). De twee Spanjaarden verschijnen rond 17.00 uur Nederlandse tijd op de baan om hun partij af te werken.

De als vierde geplaatste Ferrer lijkt zich dit jaar niet nog op zijn gemak te voelen op gras. De Spanjaard verloor afgelopen week al zijn eerste wedstrijd op Topshelf Open en had in de eerste ronde van Wimbledon de nodige moeite met laagvlieger Alund.

Tegenstander Bautista-Agut doorstond de eerste ronde in Londen zonder problemen. Gabashvili werd in straight sets aan de kant gezet. De nummer zestig van de wereld lijkt dan ook klaar voor een ontmoeting met Ferrer.

Bookmaker Unibet verwacht echter niet dat Bautista-Agut aanspraak gaat maken op de overwinning. De kleine en behendige Ferrer is neergezet als favoriet.

Verdien geld dankzij Djokovic

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Djokovic en Reynolds, kunt u ook geld verdienen dankzij de Serviër. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Wimbledon pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013