Novak Djokovic en Maria Sharapova spelen op Roland Garros 2013

Djokovic (3)De toptennissers Novak Djokovic (ATP-1) en Maria Sharapova (WTA-2) maken vandaag voor de tweede keer hun opwachting op Roland Garros 2013. Djokovic neemt het vanaf 12.15 uur op tegen de Argentijn Guido Pella (ATP-83) en Sharapova treft Eugenie Bouchard (WTA-77) uit Canada.

Djokovic begon de jacht op de titel van Roland Garros met een solide overwinning op onze zuiderbuur David Goffin. De jonge Belg werd met 7-6 6-4 en 7-5 aan de kant gezet. Alleen in de openingsset had ”Djoko” erg veel moeite met Goffin.

De 23-jarige Pella, die in Dusseldorf knap doordrong tot de halve finale, heeft er al een vijfsetter opzitten in Parijs. In zijn debuutwedstrijd won de Argentijn met 12-10 in de vijfde set van de ervaren Kroaat Ivan Dodig.

Voor Djokovic en Pella wordt het de eerste onderlinge wedstrijd. Bookmaker Unibet heeft de huidige nummer één van de wereld natuurlijk aangewezen als grootste kanshebber op de overwinning.

Voorbeschouwing: Maria Sharapova – Eugenie Bouchard

Aansluitend aan de wedstrijd Djokovic – Pella begint de wedstrijd tussen Maria Sharapova en Eugenie Bouchard. Beide dames verschijnen om 13.45 uur op het toneel.

Sharapova en Bouchard zijn beide bezig aan een goed gravelseizoen. De huidige nummer twee van de wereld wist het toernooi van Stuttgart op haar naam te schrijven en bereikte de finale in Madrid.

De pas 19-jarige Bouchard behaalde tot dusver één kwartfinale en één halve finale. Ook dit is natuurlijk een uitstekende prestatie.

Titelverdedigster Sharapova en Bouchard speelde eerder dit jaar hun eerste wedstijd tegen elkaar. Op het hardcourttoernooi van Miami gunde de 26-jarige Sharapova haar opponente slechts twee games. Ook ditmaal verwacht Unibet een eenvoudige overwinning van de Russin.

Verdien geld dankzij Djokovic en Sharapova

Naast het volgen van de wedstrijden van ”Djoko” tegen Sharapova, kunt u ook geld verdienen dankzij de tennissers. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Roland Garros pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Roland Garros 2013