Novak Djokovic en Rafael Nadal gaan voor halve finale op Roland Garros

Novak-Djokovic-18-10-2012-1_250Novak Djokovic (ATP-1) en Rafael Nadal (ATP-4) spelen woensdag 5 juni hun kwartfinale op Roland Garros 2013. Djokovic treedt aan tegen Tommy Haas (ATP-14) en titelverdediger Nadal gaat het opnemen tegen Stanislas Wawrinka (ATP-10). Beide wedstrijden beginnen om 15.30 uur.

De als eerste geplaatste Djokovic lijkt nog niet in zijn allerbeste vorm te verkeren. Ondanks dat won hij zijn eerdere wedstrijden wel op redelijk eenvoudige wijze. Alleen de Duitser Kohlschreiber wist de Serviër een set afhandig te maken.

Daarentegen lijkt de 35-jarige Haas in de herfst van zijn carriere helemaal opgebloeid te zijn. De Duitser won dit jaar elf van zijn vijftien gravelwedstrijden en won het ATP-toernooi in München.

Djokovic en Haas speelde dit jaar al één keer eerder tegen elkaar. Op het hardcourttoernooi van Miami gaf Haas de nummer één van de wereld een groot pak slaan. Hij won met 6-2 en 6-4.

Bookmaker Unibet verwacht dat ”Djoko” vandaag zijn revanche neemt voor zijn nederlaag in maart. De Serviër kan zich voor het derde achtereenvolgende jaar plaatsen voor de halve finale op de Open Franse Tenniskampioenschappen.

Voorbeschouwing: Rafael Nadal – Stanislas Wawrinka

De laatste kwartfinale van het herentoernooi gaat tussen zevenvoudig winnaar Rafael Nadal en de Zwitser Stanislas Wawrinka. Deze wedstrijd stond al negen keer eerder op het programma. In alle gevallen was het de 27-jarige Nadal die als winnaar van de baan stapte.

De laatste ontmoeting vond plaats in de finale van het Masters-toernooi in Rome. ”Rafa” was in deze partij met 6-2 6-4 te sterk voor de nummer twee van Zwitserland.

Ondanks het feit dat Nadal nog niet in topvorm verkeert, is hij wel de aangewezen favoriet. Het is hoopgevend voor de Spanjaard dat hij nog geen enkele keer een set verloor van Wawrinka.

Verdien geld dankzij Nadal en Djokovic

Naast het volgen van de wedstrijden van Nadal en Djokovic, kunt u ook geld verdienen dankzij de Spanjaard. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Roland Garros pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Roland Garros 2013