Novak Djokovic en Roger Federer in actie: Indian Wells live streaming

Roger Federer (ATP-8) speelt zaterdag 15 maart tegen Aleksandr Dolgopolov (ATP-31) uit Oekraïne. Op het spel staat een plaats in de grote finale van het Masters 1000-toernooi in Indian Wells. Deze partij staat om 20.00 uur Nederlandse tijd gepland.

‘The FedExpress’, die vanaf maandag weer terug te vinden is in de top 5 van de wereld, bereikte gisteren de halve finale via een degelijke overwinning op Kevin Anderson. De 25-jarige Dolgopolov, die in de derde ronde verrassend won van Rafael Nadal, was in de halve finale te sterk voor Milos Raonic.

Federer en Dolgopolov stonden één keer eerder tegenover elkaar op het hoogste niveau. Deze partij werd ruim drieënhalf jaar geleden afgewerkt op het ATP-toernooi van Basel. In de openingsronde van dit indoortoernooi gaf Dolgopolov bij een achterstand van 6-4 5-2 op met een blessure.

Novak Djokovic – John Isner

De tweede halve finale in het herentoernooi gaat tussen Novak Djokovic (ATP-2) en John Isner (ATP-13). Beide heren worden om 21.30 uur Nederlandse tijd op de baan verwacht om hun partij af te werken.

Beide heren presteren dit jaar uitstekend op hardcourtbanen. Djokovic kwam dit jaar tot twaalf overwinningen in veertien wedstrijden. Dit leverde echter nog geen titels op voor de Serviër, die zowel op de Australian Open als in Dubai in de halve finale werd uitgeschakeld. De nummer twee van de plaatsingslijst is er dus op gebrand om in Indian Wells zijn eerste toernooizege te boeken.

De boomlange Isner won elf van zijn veertien hardcourtwedstrijden. Dit resulteerde onder meer in een toernooizege in Auckland en een halve finale op het ATP-toernooi in Delray Beach. Eén keer verloor ‘Big John’ al in de openingsronde van een hardcourttoernooi. Dit was in Acapulco, toen hij in straight sets verloor van Ivo Karlovic.

Twee jaar geleden speelden Isner en Djokovic nog een ware thriller op het prestigieuze toernooi in Indian Wells. De Amerikaan pakte toen de beslissende tiebreak in de derde set en dwong daarmee zijn eerste finaleplaats in een Masters-toernooi af. Deze finale ging wel verloren tegen Roger Federer.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je alle wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.