Novak Djokovic en Serena Williams titelfavorieten voor US Open 2013

Williams APImagesAan het eind van deze maand staat de tenniswereld voor twee weken in het teken van het laatste Grand Slam toernooi van het jaar, de US Open Tennis 2013. Dit grootschalige tennisevenement gaat op maandag 26 augustus van start op de hardcourtbanen in New York. Novak Djokovic en Serena Williams zijn de topfavorieten voor de winst in het heren- en dames enkelspel.

Djokovic en Williams hebben het Grand Slam toernooi in New York al eerder op hun naam geschreven. De Serviër won in 2011, zijn beste jaar tot nu toe, de titel op de US Open. Afgelopen jaar was hij verliezend finalist op het grootste hardcourttoernooi van Amerika. Thuisspeelster Williams schreef het dames enkelspel vier keer op haar naam en ze was twee keer de sterkste in het dubbelspel.

Mochten de twee favorieten ook daadwerkelijk de titel pakken, dan mogen ze een recordbedrag in ontvangst nemen. De toernooiorganisatie maakte afgelopen week bekend dat de winnaar van het heren- en damesenkelspel maar liefst 2,6 miljoen dollar in ontvangst mag nemen. Dit is 700.000 dollar meer dan tijdens de US Open 2012.

Geen Nederlandse winnaar in New York

Als we bookmaker Unibet moeten geloven, dan gaan de Nederlanders geen grote rol van betekenis spelen tijdens de US Open 2013. Bij de heren favorieten is geen Nederlandse naam terug te vinden, bij de dames is dit wel het geval. Een toernooioverwinning van Kiki Bertens levert maar liefst 900x uw inzet op bij Unibet. Deze hoge notering geeft wel aan dat de kans op een eindzege van de 21-jarige Bertens erg klein is.

US Open 2013

Het vierde en laatste Grand Slam toernooi van het jaar wordt gehouden van 26 augustus 2013 tot en met 8 september 2013. Gedurende deze twee weken besteedt GrandSlamToernooi.nl veel aandacht aan dit grootschalige tennisevenement.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op US Open 2013