Novak Djokovic – Jo-Wilfried Tsonga: Vierde ronde Roland Garros 2014

Novak Djokovic (ATP-2) speelt vanmiddag de kraker tegen thuisspeler Jo-Wilfried Tsonga, de nummer 14 van de wereld. Deze partij staat om 15.30 uur gepland in het Court Philippe Chatrier.

De twee toppers hebben de afgelopen zes jaar maar liefst zestien keer tegen elkaar gespeeld, de onderlinge tussenstand is 11-5 in het voordeel van de 27-jarige Serviër.

”Ik heb regelmatig van Novak gewonnen, maar nooit in de grote toernooien. Hij heeft tot op zekere hoogte mijn carrière verpest”, vertelde Tsonga met het oog op dit vierde ronde duel. Zijn pijnlijkste nederlaag leed de Fransman twee jaar geleden op Roland Garros. In de kwartfinale liet hij vier wedstrijdpunten onbenut, waarna Djokovic er met de winst vandoor ging.

Djokovic favoriet voor plaats in kwartfinale Roland Garros

Ik verwacht vandaag een geweldige wedstrijd met Djokovic als uiteindelijke winnaar. Ik zet in op een 3-1 overwinning in sets voor de verliezend finalist van het French Open 2012.

Tennisgeweld in Parijs

Tot en met zondag 8 juni vindt op de gravelbanen in Parijs het tweede Grand Slam toernooi van het jaar plaats. Gedurende deze twee weken besteedt GrandSlamToernooi.nl dagelijks veel aandacht aan de prestaties van de tennistoppers van de ATP- en WTA-Tour.

Wat ook interessant is om te doen tijdens Roland Garros, is een weddenschap plaatsen op tennis. Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.