Novak Djokovic – Julien Benneteau: Indian Wells live streaming tennis

De 26-jarige Novak Djokovic (ATP-2) kan zich vanavond voor het vierde achtereenvolgende jaar plaatsen voor de halve finale op het prestigieuze hardcourttoernooi van Indian Wells. De als tweede ingeschaalde tennisser moet dan wel zien te winnen van de taaie Julien Benneteau (ATP-65). Beide heren verschijnen om 21.30 uur Nederlandse tijd op de baan om hun partij af te werken.

‘Nole’ maakt deze week nog geen onverslaanbare indruk. De Serviër had zowel tegen Alejandro Gonzalez als tegen Marin Cilic een derde set nodig voor de winst. Vooral zijn zwakke start tegen Cilic was schrikbarend, hij verloor de openingsset met 6-1 tegen een ontketende Kroaat.

”Ik accepteerde dat hij beter uit de startblokken kwam als ik”, aldus Djokovic. ”Hij speelde erg agressief, miste weinig en serveerde uitstekend. Toch hield ik het vertrouwen dat ik de wedstrijd kon kantelde, wat vanaf de tweede set ook lukte.”

Zevende ontmoeting tussen Djokovic en Benneteau

Djokovic en Benneteau namen het zes keer eerder tegen elkaar op. Slechts één keer lukte het de Fransman om als winnaar van de baan te stappen, toevallig op dit toernooi. Acht jaar geleden stuurde Benneteau de toen 18-jarige Djokovic in de eerste ronde met een 6-3 6-4 nederlaag naar huis.

John Isner – Ernests Gulbis

De laatste kwartfinale van het herentoernooi gaat tussen thuisfavoriet John Isner (ATP-13) en Ernests Gulbis (ATP-22). Deze partij staat omstreeks 23.30 uur Nederlandse tijd gepland.

‘Big John’ maakte voorafgaand aan dit duel de vergelijking tussen zijn landgenoot John McEnroe en tegenstander Gulbis. ”Expect the unexpected”, aldus Isner. ”We weten allemaal dat hij enorm getalenteerd is, maar je weet nooit wat je met hem kunt verwachten. Hij slaat extreem hard en kan behoorlijk gek worden op de baan. Je kunt hem in dat opzicht wel vergelijken met John McEnroe, want hij blijft ondanks zijn uitbarstingen wel goed in de wedstrijd”.

Ik verwacht dat Gulbis zich gaat plaatsen voor de halve finale in Indian Wells. Isner is een speler die het vooral moet hebben van zijn service. Tegen een completere tennisser als de 25-jarige Let komt de nummer dertien van de wereld te kort.

Halve finales damestoernooi BNP Paribas Open

De twaalfde dag van het Masters-toernooi in Indian Wells wordt afgesloten met de twee halve finales in het damestoernooi. De eerste partij gaat vanaf 02.30 uur Nederlandse tijd tussen Agnieszka Radwanska (WTA-3) en Simona Halep, de nummer zeven van de wereld. De laatste twee wedstrijden tussen ‘Aga’ en Halep werden een prooi voor de Roemeense.

Aansluitend neemt topfavoriete Na Li (WTA-2) het op tegen Flavia Pennetta (WTA-21). De 32-jarige Li kan zich vannacht voor de eerste keer plaatsen voor de grote finale van dit hardcourtevenement.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je alle wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.