Novak Djokovic – Kei Nishikori: Live streaming halve finale Miami Open

Novak Djokovic (ATP-2) – Kei Nishikori (ATP-21) is de eerste halve finale op het Sony Open Tennistoernooi. De 26-jarige Serviër en twee jaar jongere tennisser uit Japan worden om 20.00 uur Nederlandse tijd op het Centre Court verwacht om hun partij af te werken.

‘Djoko’ rekende in de kwartfinale op solide wijze af met titelverdediger Andy Murray. Toch was de nummer twee van de wereld nog niet tevreden met het behaalde niveau. ”Dit is nog niet het niveau wat ik nastreef, maar ik voel dat het iedere wedstrijd beter gaat. Ik hoop dat ik nog verder kan groeien in dit toernooi.”

Nishikori acht zichzelf niet kansloos

De 24-jarige Nishikori is bezig aan een indrukwekkend toernooi. De Japanner schakelde tot driemaal toe een hoger geklasseerde speler uit en werkte tegen David Ferrer zelfs wedstrijdpunten weg. Ondanks het feit dat hij nu tegen de man in vorm moet, acht Nishikori zichzelf niet geheel kansloos.

”Hij speelt erg goed”, aldus Nishikori. ”Een aantal jaar geleden heb ik al eens tegen hem gespeeld en zelfs gewonnen. Ik hoop dat ik mijn topniveau haal en dat ik opnieuw als winnaar van de baan stap.”

Djokovic favoriet voor plaats in finale Miami

Mijn verwachting is dat Djokovic uiteindelijk als winnaar van de baan stapt. De Serviër verkeert in goede vorm en is inmiddels alweer tien wedstrijden op rij ongeslagen. Ik zet in op een straight sets overwinning voor ‘Nole’.

Live streaming Sony Open Tennis

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden in Miami LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.