Novak Djokovic meldt zich af voor het Mutua Madrid Open 2014

Novak Djokovic komt niet in actie op het ATP 1000-toernooi van Madrid. De 26-jarige Serviër heeft zich op het laatste moment afgemeld met een polsblessure. Djokovic liep deze blessure onlangs op tijdens het prestigieuze graveltoernooi in Monte Carlo, waarin hij in de halve finale verloor van Roger Federer.

”Het spijt me voor het toernooi en alle Spaanse fans, maar ik moet me terugtrekken uit het toernooi”, vertelde Djokovic aan de pers. ”Ik heb er alles aan gedaan om wedstrijdklaar te zijn, maar helaas is de blessure weer gaan opspelen. Ik zal mijn tijd nemen om te herstellen en hoop in Rome terug te keren.”

Voor ‘The Djoker’ is een blessure op dit moment erg zuur. Naast het feit dat Roland Garros over drie weken van start gaat, kon hij deze week Rafael Nadal van de nummer één positie afstoten. In dat geval moest Nadal voor de kwartfinales uitgeschakeld worden en moest Djokovic zelf het toernooi winnen.

Sijsling plaatst zich voor hoofdtoernooi ATP Madrid

Igor Sijsling is zeker van een plaats in het hoofdtoernooi van Madrid. De 26-jarige Amsterdammer was in de beslissende kwalificatieronde in drie sets te sterk voor Thomasz Bellucci uit Brazilië. Sijsling stapte na ruim anderhalf uur tennis met een 6-2 3-6 en 6-3 overwinning van de baan.

Mogelijke tegenstander in de eerste ronde zijn: Tommy Haas, Lleyton Hewitt, Mikhail Youzhny, Nicolas Mahut en Philipp Kohlschreiber. Op basis van prestaties van dit jaar lijkt Youzhny de meest gunstige speler voor onze landgenoot.

Live streaming Mutua Madrid Masters

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.