Novak Djokovic – Milos Raonic: Djokovic gaat voor halve finale Roland Garros 2014

De eerste kwartfinale in het herentoernooi van Roland Garros 2014 gaat dit jaar tussen Novak Djokovic (ATP-2) en Milos Raonic, de huidige nummer 9 van de wereld. Deze wedstrijd staat om 15.30 uur gepland op het Court Philippe Chatrier.

De eerste gravelontmoeting tussen Djokovic en Raonic stond eerder dit jaar op het programma tijdens het Masters-toernooi van Rome. De 27-jarige ‘Djoko’ won deze confrontatie uiteindelijk met 6-7 7-6 en 6-3. Ik verwacht dat de Serviër ook vandaag aan het langste eind gaat trekken, al zal het niet zo gemakkelijk gaan als in zijn voorgaande wedstrijden.

Tomas Berdych – Ernests Gulbis

Tomas Berdych (ATP-6) speelt vanmiddag om 15.30 uur zijn kwartfinalewedstrijd van Roland Garros tegen Ernests Gulbis (ATP-17) uit Letland. Deze partij wordt in het tweede stadion afgewerkt.

Menig tennisliefhebber had verwacht dat vandaag niet Gulbis maar juist Roger Federer in de kwartfinale stond. De Zwitser ging echter afgelopen zondag verrassend onderuit tegen de 25-jarige tennisser uit Jürmala. Na bijna vier uur tennis stapte Gulbis met een 6-7 7-6 6-2 4-6 en 6-3 overwinning van de baan.

Ik denk dat het avontuur voor Gulbis er na vandaag op zit. De 28-jarige Berdych is voor mij de favoriet voor een plaats in de halve finale van Roland Garros.

Verdien geld dankzij Djokovic

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Novak Djokovic en Milos Raonic, kunt u ook geld verdienen dankzij de Serviër. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Roland Garros 2014

Tot en met zondag 8 juni vindt op de gravelbanen in Parijs het tweede Grand Slam toernooi van het jaar plaats. Gedurende deze twee weken besteedt GrandSlamToernooi.nl dagelijks veel aandacht aan de prestaties van de tennistoppers van de ATP- en WTA-Tour.