Novak Djokovic – Philipp Kohlschreiber: Live streaming ATP Rome

Novak Djokovic (ATP-1) tegen Philipp Kohlschreiber (ATP-29) is vandaag de laatste avondpartij op het Internazionali BNL d’Italia. De 26-jarige Serviër en vier jaar oudere Duitser spelen hun wedstrijd op het court Centrale.

‘Nole’ speelde dinsdag zijn eerste wedstrijd sinds het Masters-toernooi in Monte Carlo. De Serviër rekende in de tweede ronde af met Radek Stepanek, het werd 6-3 7-5. Het ging echter niet gemakkelijk voor Djokovic, die duidelijk last had van de omstandigheden op de baan.

”Het was een van de moeilijkste omstandigheden waar ik ooit mee te maken heb gehad”, aldus Djokovic. ”Er was veel wind op de baan wat erg vervelend is, zeker op gravel als je dat in je ogen krijgt. Daarnaast had ik ook moeite om het juiste ritme te krijgen. Radek is een slimme speler met veel variatie in zijn spel, dus je moet zorgen dat je 100% gefocust bent. Al met al ben ik blij dat ik de eerste test goed doorstaan heb.”

Vijfde ontmoeting tussen Djokovic en Kohlschreiber

De wedstrijd Djokovic – Kohlschreiber stond vier keer eerder op het programma op het hoogste niveau. De head-to-head tussenstand is momenteel 3-1 in het voordeel van de nummer twee van de plaatsingslijst. ‘Kohli’ boekte zijn enige overwinning op het gemalen baksteen van Roland Garros 2009, het werd toen 6-4 6-4 en 6-4 voor de Duitser.

Voor mij is Djokovic vanavond de grote favoriet voor een plaats in de kwartfinale. Ik zet in op een 2-0 overwinning in sets voor de tweevoudig winnaar in Rome.

Live streaming Internazionali BNL d’Italia

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.