Novak Djokovic – Roger Federer: Live streaming ATP Monte Carlo Masters

De mooiste halve finale op de Monte Carlo Rolex Masters 2014 gaat natuurlijk tussen Novak Djokovic (ATP-2) en Roger Federer, de huidige nummer vier van de wereld. De titelverdediger en drievoudig verliezend finalist verschijnen om 15.00 uur op de baan om hun wedstrijd af te werken.

De twee wereldtoppers hadden het beide erg moeilijk in hun kwartfinale. Djokovic had drie sets nodig om te winnen van Guillermo Garcia-Lopez en Federer mocht van geluk spreken dat hij niet verloor van Jo-Wilfried Tsonga.

Federer leidt in onderlinge ontmoetingen

Djokovic en Federer staan vandaag voor de vierendertigste keer tegenover elkaar op het allerhoogste niveau. De Zwitser wist zeventien wedstrijden te winnen, ‘Djoko’ trok zestien keer aan het langste eind.

Dit jaar speelden de grootmachten twee keer tegen elkaar. De eerste ontmoeting werd in drie sets gewonnen door ‘King Roger’, maar twee weken later stapte Djokovic als winnaar van de baan. Het kan vanmiddag dus alle kanten op tussen de Serviër en Federer.

Stanislas Wawrinka – David Ferrer

De tweede halve finale in Monte Carlo gaat tussen Stanislas Wawrinka (ATP-3) en David Ferrer (ATP-6). Deze partij staat gepland om 13.30 uur op het Court Central.

Ferrer zorgde gisteren voor een enorme sensatie door te winnen van Rafael Nadal, die hierdoor voor het eerst sinds 2004 niet in de finale staat van dit Masters-toernooi. ”Dit voelt erg speciaal”, aldus Ferrer na afloop van zijn partij.

”De laatste keer dat ik van Rafael won op gravel is tien jaar geleden. Ik ben erg blij omdat ik in de halve finale sta en omdat ik deze week erg goed speel. Misschien is dit wel de beste week van mijn seizoen.”

Veertiende wedstrijd tussen Wawrinka en Ferrer

‘Stanimal’ en Ferrer beginnen vanmiddag aan hun veertiende onderlinge partij. De huidige head-to-head tussenstand is 8-5 in het voordeel van de 32-jarige Spanjaard. In confrontaties op gravel leidt Ferrer met 4-2.

Opvallend is dat Wawrinka de laatste wedstrijd tegen Ferrer op gravel met grote cijfers wist te winnen. Op het ATP-toernooi in Estoril 2013 was de Zwitser in de finale met 6-1 en 6-4 te sterk voor ‘Ferru’. Ik verwacht dat Wawrinka ook vandaag aan het langste eind gaat trekken en zich voor de eerste keer plaats voor de finale in Monte Carlo.

Live streaming halve finales Monte Carlo 2014

Heb je een account bij Unibet, dan kun je alle bovenstaande wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.