Novak Djokovic – Roger Federer: Live streaming ATP World Tour Finals

De mooiste wedstrijd van de tweede dag gaat tussen Novak Djokovic (ATP-2) en Roger Federer (ATP-7). De 26-jarige Serviër en zes jaar oudere Zwitser, die beide hun eerste wedstrijd spelen, verschijnen om 21.00 uur Nederlandse tijd op het Centre Court in The O2 Arena in Londen.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

De Zwitser is erg tevreden met zijn spel in de afgelopen weken. Hij verloor afgelopen week pas in de halve finale van het Masters-toernooi in Parijs en stond een week eerder nog in de finale van het ATP 500-toernooi in Basel.

”Dat is flink wat tennis in de afgelopen 10 tot 12 dagen en het heeft me veel opgeleverd”, vertelde ‘The FedExpress’. ”Ik weet wat ik op de baan moet doen, wat ik goed deed, en wat ik kan verbeteren. Ik weet hoe ik er lichamelijk en geestelijk voor sta. Ik heb veel zelfvertrouwen, en komende week ben ik er klaar voor om alles te geven.”

Ondanks de zelfverzekerdheid die Federer uitstraalt, denk ik niet dat hij zijn eerste wedstrijd op het eindejaarstoernooi in winst om zet. Djokovic is voor mij de grote favoriet voor de overwinning.

Rafael Nadal – David Ferrer

Topseed Rafael Nadal (ATP-1) speelt zijn eerste wedstrijd op de ATP World Tour Finals tegen landgenoot David Ferrer (ATP-3). Beide heren worden om 15.00 uur Nederlandse tijd op de baan verwacht.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Nadal en Ferrer stonden dit jaar al vijf keer tegenover elkaar. De belangrijkste wedstrijd vond plaats op Roland Garros, toen de twee gravelbijters elkaar troffen in de finale. ‘Rafa’ stapte hier met een gemakkelijke 6-3 6-2 en 6-3 overwinning van de baan. Mijn verwachting is dat Nadal ook de zesde ontmoeting van dit jaar gaat winnen van Ferrer.

Verdien geld dankzij Djokovic

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Djokovic en Federer, kunt u ook geld verdienen dankzij de Serviër. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws