Novak Djokovic – Roger Federer: Live streaming finale Indian Wells

Novak Djokovic (ATP-2) staat in Indian Wells voor het eerst in 2014 in de finale van een ATP-toernooi. De 26-jarige Serviër neemt het in de finale van het prestigieuze hardcourttoernooi op tegen Roger Federer, de nummer acht van de wereld. Deze partij staat om 22.00 uur Nederlandse tijd gepland.

Federer is verrast dat hij nu al zo goed presteert. De Zwitser verklaarde aanvankelijk er op gehoopt te hebben om rond april zijn topvorm te bereiken. ”Het verrast me dat het allemaal zo snel gaat”, aldus Federer. ”Zeker dat ik al meteen aan het begin van het seizoen in de finale stond in Brisbane. Ik heb sindsdien het momentum vast weten te houden. Ik heb al veel gespeeld dit jaar en dat kan je denk ik ook wel zien aan mijn vorm.”

Djokovic vindt ondergrond in zijn voordeel

‘Nole’ heeft vertrouwen in zijn finale tegen Federer en denkt dat de baansoort in Indian Wells in zijn voordeel is. ”Eigenlijk is de ondergrond hier beter voor mij om tegen hem te spelen, omdat de baan wat langzamer is”, aldus Djokovic. ”Hij houdt van snelle banen, maar aan de andere kant heeft hij hier ook goed gepresteerd.”

Federer won laatste confrontatie met Djokovic

‘The FedExpress’ kan met vertrouwen uitkijken naar zijn finale met Djokovic, aangezien hij de Serviër pas nog klopte op weg naar de titel in Dubai. In totaal is de tussenstand 17-16 in het voordeel van de huidige nummer acht van de wereld.

”Ik zou zeggen dat er in de laatste 15 wedstrijden die we tegen elkaar gespeeld hebben nooit een duidelijke favoriet aan te wijzen was”, blikt Djokovic vooruit. ”Het is altijd in alle opzichten een uitdaging voor me om van Roger te winnen.”

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je alle wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.