Novak Djokovic treft Stanislas Wawrinka in halve finale US Open Tennis

Novak Djokovic (ATP-1) staat op zaterdag 7 september in de halve finale van de US Open 2013. De huidige nummer één van de wereld gaat het opnemen tegen Stanislas Wawrinka (ATP-10). Deze wedstrijd wordt om 18.00 uur Nederlandse tijd gespeeld en is live te volgen via Unibet.

”Nole” liet na afloop van zijn gewonnen kwartfinale tegen Youzhny weten extreem goed in zijn vel te zitten. ”Mijn zelfvertrouwen is op dit moment torenhoog. Ik heb mijn meeste partijen hier heel aanvallend gespeeld en ben erg dominant geweest. Ik ben dus zeer tevreden met hoe ik tot nu toe heb gepresteerd. Ik mag tegen Youzhny dan wel een set hebben verloren, toch voelde ik mezelf constant in controle. Ik speelde fantastisch. Om dan ook nog te eindigen met een 6-0 set tegen een speler als Youzhny, dat is erg bemoedigend met het oog op de volgende wedstrijd.”

Geweldig spektakel op Australian Open 2013

Zestien keer eerder stond de wedstrijd Djokovic – Wawrinka op het programma, veertien keer was het de nummer één van de wereld die de sterkste was. De laatste ontmoeting vond eerder dit jaar plaats, in de vierde ronde van de Australian Open Tennis.

Djokovic won deze wedstrijd met 12-10 in de vijfde set, het was een waar spektakelstuk. ”Dat was een van de meest fantastische wedstrijden die ik ooit heb gespeeld. We wisten altijd al dat Stan enorm goed kan tennissen, maar ik heb het idee dat hij beter is gaan bewegen en hij varieert wat meer in zijn slagen. Hij is een hele complete speler geworden”, aldus ”The Djoker”.

Djokovic favoriet voor de overwinning

Ondanks het feit dat Wawrinka dit toernooi erg sterk presteert, is het toch Djokovic die als favoriet de wedstrijd in gaat. Wij verwachten dat de Serviër deze wedstrijd in vier sets gaat winnen.

Verdien geld dankzij Djokovic

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Djokovic en Wawrinka, kunt u ook geld verdienen dankzij de Serviër. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op US Open 2013