PBZ Zagreb Indoors 2014 live streaming: Igor Sijsling – Blaz Kavcic

Na de nederlaag van Jesse Huta Galung is Igor Sijsling (ATP-63) de laatste overgebleven Nederlander in het hoofdtoernooi van Zagreb. De 26-jarige Amsterdammer staat in zijn eerste ronde tegenover Blaz Kavcic (ATP-112) uit Slovenië. Beide heren worden woensdag 5 februari om 18.30 uur op het Centre Court verwacht.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Zowel Sijsling als Kavcic kwam afgelopen weekend in actie voor hun land op het Davis Cup-toernooi. ‘Sijs’ speelde het vijfde duel voor Nederland in de ontmoeting tegen titelverdediger Tsjechië. In een wedstrijd die alleen telde voor de statistieken, redde Sijsling de eer door in straight sets af te rekenen met Lukas Rosol.

Kavcic was op zijn beurt goud waard voor Slovenië in de confrontatie met Portugal. De huidige nummer 112 van de wereld won beide enkelpartijen en was ook succesvol in het dubbelspel. Met een straight sets overwinning op top 50-speler Joao Souza, besliste Kavcic het Davis Cup-duel in het voordeel van Slovenië. De Slovenen zijn dankzij deze zege nog één overwinning verwijderd van de play-offs voor promotie naar de Wereldgroep.

Verdien geld dankzij Sijsling

Naast het volgen van de eerste onderlinge wedstrijd tussen Sijsling en Kavic kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Een overwinning van ‘Sijs’ staat bij bookmaker Unibet genoteerd voor 1.52. De 26-jarige Kavcic is met een odd van 2.45 duidelijk de underdog in deze partij.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct live naar Igor Sijsling tegen Blaz Kavcic. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws