Pittige loting voor Robin Haase en Igor Sijsling op Wimbledon

De loting van Wimbledon heeft uitgewezen dat Robin Haase in de openingsronde gaat spelen tegen Vasek Pospisil, de nummer 35 van de wereldranglijst. Deze partij staat op maandag 23 juni gepland op het heilige gras in Londen.

De 27-jarige Haase en vier jaar jongere Canadees stonden twee keer eerder tegenover elkaar, beiden wonnen één ontmoetingen. Vorig jaar strandde Haase in de eerste ronde op Wimbledon. Zijn beste prestatie is een derde ronde in 2011.

Sijsling treft Kohlschreiber op Wimbledon

Igor Sijsling speelt, net als Haase, tegen een speler met een beschermde status op Wimbledon. De 26-jarige Amsterdammer treft Philipp Kohlschreiber uit Duitsland. Deze wedstrijd wordt op dinsdag 24 juni gespeeld.

‘Sijs’ zal met vertrouwen uitkijken naar zijn wedstrijd met Kohlschreiber. De voorgaande drie ontmoetingen werden namelijk allen gewonnen door de Nederlander. De laatste confrontatie stond eerder dit jaar op het programma op het ABN AMRO World Tennis Tournament, Sijsling won met 6-2 2-6 en 6-1.

Het wordt voor onze landgenoot wel een zware klus om zijn punten van vorig jaar te verdedigen. Sijsling bereikte destijds de derde ronde, waarin hij geblesseerd op moest geven tegen Ivan Dodig.

Wedden op Wimbledon 2014

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.