Rafael Nadal – Albert Ramos: Live streaming ATP Barcelona

Rafael Nadal (ATP-1) begint vandaag als topfavoriet aan het Open Banc Sabadell toernooi in Barcelona. De 27-jarige Spanjaard speelt in de tweede ronde tegen landgenoot Albert Ramos, de nummer 103 van de wereld. Beide heren verschijnen om 15.00 uur op Pista Central om hun partij af te werken.

Voor Nadal wordt het vandaag zijn eerste wedstrijd sinds zijn vroegtijdige uitschakeling op het Masters-toernooi van Monte Carlo. De Spanjaard verloor al in de kwartfinale van David Ferrer en stond zodoende voor het eerst sinds 2004 niet in de finale van dat prestigieuze graveltoernooi.

De afgelopen dagen heeft hij zich voor kunnen bereiken op het winnen van zijn negende titel in Barcelona. ”Het Open Banc Sabadell toernooi is erg speciaal voor me”, aldus Nadal. ”Er is altijd een fantastische steun van het publiek en in het verleden heb ik hier veel successen behaald. Ik hoop dat ik me goed genoeg voorbereid heb en ga voor een nieuwe titel.”

Nadal ongeslagen tegen Ramos

‘Rafa’ en Ramos hebben in het verleden één keer eerder tegen elkaar gespeeld. Deze ontmoeting vond toevallig ook plaats op het graveltoernooi in Barcelona. Afgelopen jaar plaatste Nadal zich ten koste van Ramos voor de halve finale, de 27-jarige nummer één van de wereld won met 6-3 en 6-0. Ook vandaag is Nadal voor mij de favoriet voor een plaats in de volgende ronde, ik verwacht een overwinning in straight sets.

Programma Barcelona woensdag 23 april

Naast de tweede ronde wedstrijd tussen Nadal en Ramos, staan vandaag ook alle andere tweede ronde partijen op het programma op het Open Banc Sabadell toernooi in Barcelona. De volgende wedstrijden worden vanmiddag afgewerkt:

14.00 uur: Fabio Fognini – Santiago Giraldo
15.30 uur: Jurgen Melzer – Jerzy Janowicz
16.30 uur: Fernando Verdasco – Kenny de Schepper
18.00 uur: Marin Cilic – Andrey Kuznetsov

Live streaming Nadal – Ramos

Heb je een account bij Unibet, dan kun je alle wedstrijden in Barcelona LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.