Rafael Nadal – Andy Murray: Live streaming kwartfinale ATP Rome

Titelverdediger Rafael Nadal (ATP-1) speelt vrijdag 16 mei tegen de 27-jarige Andy Murray, de huidige nummer acht van de wereld. Op het spel staat een plaats in de halve finale van het Internazionali BNL d’Italia. Deze partij staat om 21.00 uur gepland op het centre court.

Nadal verkeert twee weken voor de start van Roland Garros nog niet in allergrootste vorm. Tegen Gilles Simon en Mikhail Youzhny had de titelverdediger drie sets nodig om te winnen. Tegen Andy Murray zal ‘Rafa’ het uit een ander vaatje moeten tappen, als hij de wedstrijd wil winnen. Dit beseft hij zelf ook maar al te goed.

”De kwartfinale tegen Andy is een mooie wedstrijd om te spelen. Je speelt namelijk tegen een van de beste tennissers ter wereld en dat na twee zware wedstrijden”, vertelde Nadal. ”Ik weet niet precies wat hij veranderd heeft in zijn spel, maar daar moet ik me ook niet mee bezig houden. Ik moet me volledig focussen op mijn eigen spel, als ik de halve finale wil bereiken in Rome.”

Eerste confrontatie tussen Nadal en Murray sinds 2011

Nadal en ‘Lazy English’ maken zich vanavond op voor hun twintigste onderlinge wedstrijd. De head-to-head stand is op dit moment 13-6 in het voordeel van de Spanjaard.

De laatste wedstrijd tussen Nadal en Murray stond op het ATP-toernooi van Tokyo 2011 op het programma. Destijds was het Murray die met een 3-6 6-2 6-0 overwinning van de baan stapte. Nadal’s laatste overwinning dateert van de US Open 2011, hij plaatste zich met een 3-1 overwinning in sets voor de finale.

Live kijken naar Rafael Nadal – Andy Murray

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de kwartfinale tussen Rafael Nadal en Andy Murray LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.